Eladó iroda/üzlethelyiség Nagykapornak 14 300 000 Ft

Leírás

Eladásra kínáljuk ezt a különleges adogatásokkal rendelkező beruházást igénylő egy szintes ingatlant Nagykapornak településén. Az építmény egykor kvártélyház, városháza illetve csárdaként funkcionált.
Az egykori csárda bejárata délről a festői képet nyújtó déli homlokzatról, a három félköríves tornácról nyílik. Az utcai homlokzat szimmetrikus rendjét az eltérő pinceajtók bontják meg. A belső terek világos és tágasak. Az épület műemlékként van nyilvántartva, jelenlegi tulajdonosa elkészítette a tervdokumentációt amivel vendégházzá alakítható és az új tulajdonosnak szükség szerint átadja. A tervdokumentációba szerepel 3 apartman, egy lakás,1 kiszolgáló tér, 1 közös tér kialakítása.
Nagykapornak a Zalai dombság középső részén helyezkedik el egy észak-déli völgy keleti felén. A község a 76-os Zalaegerszeget a Balaton térségével összekötő másodrendű fő út mentén fekszik. A történelmi település két vízfolyás patak kereszteződésének észak- keleti dombján létesült.
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot!
Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken.
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 14 300 000 Ft
Méret: 240 négyzetméter
Azonosító: 11125414
Jelleg: iroda