Eladó iroda/üzlethelyiség Pécs 249 600 000 Ft

Leírás

Pécs belvárosában eladó egy komplett 3 szintes ház, bemutatóteremnek, intézménynek, cégközpontnak tökéletes! Ez a fantasztikus adottságú és hatalmas méretű ház, bemutatóterem, intézmény, cégközpont, irodaház, üzlethelyiség, Pécs belvárosának egyik legforgalmasabb pontján található és arra használhatja majd az új tulajdonosa, amire csak szeretné. Az elhelyezkedése, a kialakítás és a méretei alapján szinte mindenre használható! Hogy ez egy vállalkozásnak mit jelent? A biztos siker garantált, mint ahogy eddig is jöttek az ügyfelek szép számmal, ebbe a 31 éve működő művelődési intézménybe.

Ha Ön vállalkozó, a fantáziájára és üzleti érzékére bízom, milyen szolgáltatásra illetve tevékenységre használná ezt a helyiséget. Ezen a környéken szinte minden üzleti ötlet megtérül, hiszen bőven vannak járókelők Pécs egyik legszebb és legtöbbet látogatott környezetében. Sőt, nagyszerű elrendezése miatt, nem csak üzlethelyiségnek használható, hanem lehet benne bármilyen irodai tevékenység, vagy akár társasházként is működhet a megfelelő átalakítások után.

Ezt az ingatlant elsősorban olyan cégeknek ajánlom, akik rendszeresen fogadnak ügyfeleket, hiszen csak pár lépcsőn kell felmenniük, és ott találhatják magukat a hatalmas irodában, aminek fantasztikus az elosztása. 

A képek önmagukért beszélnek, gyönyörű tágas, nagy és világos helyiségek.

Az épület aljában 6 autós teremgarázs van kialakítva.

A környezetét tekintve minden nagyon könnyen megközelíthető. Nem messze van az autóbusz és vasútállomás az Árkád bevásárlóközpont, boltok, üzletek, gyógyszertár, fogorvos, orvosirendelő, zöldséges, Pécs legjobb éttermei, és a közelben egy minőségi gépekkel ellátott edzőterem is megtalálható.

Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 249.600.000 Ft
Méret: 500 Négyzetméter
Azonosító: 10816700
Irodai azonosító: 205700734
Jelleg: Iroda

Egyéb jellemzők

  • Lift

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Pécs, Belváros

Pécsen a belvárosban, frekventált helyen 741 m2-es, jó műszaki állapotban ...

Eladó iroda/üzlethelyiség

Pécs

Pécs belvárosában eladó egy komplett 3 szintes ház, bemutatóteremnek, intézménynek, ...

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Pécs, Belváros

Pécsen a belvárosban, frekventált helyen 741 m2-es, jó műszaki állapotban ...

Eladó iroda/üzlethelyiség

Pécs

Pécs belvárosában eladó egy komplett 3 szintes ház, bemutatóteremnek, intézménynek, ...