Eladó iroda/üzlethelyiség Salgótarján 42 000 000 Ft

Leírás

Eladó Salgótarján központjában, a buszpályaudvar, a SPAR, a Penny illetve számos más kereskedelmi és szolgáltató egység szomszédságában található üzlethelyiség.

Az üzlethelyiség egy két szintes épület földszinti részén helyezkedik el. Az épület felső szintjén lakás került kialakításra. Az üzlethelyiség egy eladótérből valamint vizesblokkból áll.

Az épület kiváló minőségű, igényes anyagokból lett megépítve 2016-ban. A nyílászárók műanyag szerkezetű, többrétegű, hangszigetelt ablakok,. Az épület kívülről 10 cm hőszigetelést kapott, a tető 30cm tetőszigetelést.

Az üzlethelyiséghez tartozik 260 m2 alapterületű viakolor burkolattal ellátott telek, melyen 10 autó parkolására van lehetőség.

Az üzlethelyiség megvásárlása befektetés szempontjából is kiváló, mivel a számtalan hasznosítási lehetőség mellett egyedi előnye, hogy a jelenlegi bérlő (zöldség-gyümölcs üzlet) hosszú évekig szeretné még a helyiséget üzemeltetni.

Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt nagy az átmenő forgalom, így sokféle üzleti tevékenységre hasznosítható.

Az ingatlanon egy saját tulajdonú multi reklámtábla (5m x 2.5m) is található, mely folyamatos bevételt jelent a mindenkori tulajdonos számára.

További információért kérem hívjon bizalommal.

MIK azonosító: 2976906

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 42 000 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11213803
Jelleg: iroda