Eladó iroda/üzlethelyiség Szeged, Belváros, 31.900.000 Ft, 80 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Dél-Pest és az ország egész területén
+36707722711
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
Szeged, Bécsi körút 18.
+36-62-323-898
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ár:
31.900.000 Ft
Méret:
80 négyzetméter
Azonosító:
9657921
Irodai azonosító:
6334
Városrész:
Belváros
Cím:
Juhász Gyula utca
Jelleg:
iroda
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
ingatlan állapota:
Emelet:
földszint
Elhelyezkedés:
lakásban
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
térkép
egyéb
Szeged Belvárosában, a Juhász Gyula utca elején található közel 100 éves társasházban kínáljuk eladásra ezt a földszinti, 80 m2 alapterületű, jó elosztású, 3 szobás jelenleg irodai célra átalakított és használt tégla lakást! Az iroda jelenleg a lépcsőházból nyíló, saját használatú, közel 4 m2 alapterületű előszoba-közlekedőn keresztül közelíthető meg.
Jelenleg az ingatlan bérbeadás útján van hasznosítva (irodai célra). Minimális ráköltéssel lakássá könnyen visszaalakítható, de ha befektetésre keres ingatlant akkor bérlővel együtt is megvásárolható, illetve könnyen, akár jelenlegi állapotában is bérbe adható.
Az eladó tulajdonát képezik az iroda felett található, szintén irodaként hasznosított 82 m2-es és 25 m2-es lakások is, melyek egy belső lépcsőn keresztül is megközelíthetőek. Ezek igény esetén akár szintén megvásárolhatóak és együttesen használhatóak. Így összesen közel 190 m2-nyi irodaterületet is hasznosíthatna leendő tulajdonosa. Akár egyben, de külön is, sőt még funkciójában elkülönülten is, tehát akár az emeleti rész lakásként is kapcsolódhatna a földszinti irodához.
Földszinti elhelyezkedésének köszönhetően az is elképzelhető, hogy az egyik utcai ablak megnyitásával közvetlen utcai bejárat is létesíthető lenne!
Berendezés:
van
Utcafront:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Két év alatt megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere
Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, a cél az, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot. Részletek »
Az Appeninn közgyűlése jóváhagyta a 20 milliárd forintos nkp-kötvénykibocsátást
Az Appeninn Nyrt. november 5-én felhatalmazást adott arra, hogy legfeljebb 20 milliárd forint értékben kötvényeket bocsássanak ki a Magyar Nemzeti Bank számára. Részletek »
A Graphisoft Park SE 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben
A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (SZIT) 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben. Részletek »
A használt lakás árak stagnálnak, az új lakások árai viszont tovább nőnek
Idén a második negyedévben megállt a használt lakások árának emelkedése, miközben az új lakások ára országszerte nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal Részletek »