Eladó iroda/üzlethelyiség Székesfehérvár, 69.999.000 Ft, 157 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ingatlan Plusz Hungary Kft.
Ingatlan Plusz Hungary Kft.
Székesfehérvár, Távirda u.
+36-70-388-8809
OTP Ingpont
OTP Ingpont
Székesfehérvár, Palotai út 25.
+36-70-457-69-20
Ár:
69.999.000 Ft
Méret:
157 négyzetméter
Azonosító:
9606670
Jelleg:
iroda
ingatlan állapota:
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
SZÉKESFEHÉRVÁRON, Öreghegyen, 2 szintes jó állapotú lakóház 2 lakással, 1035 m2-es telken, frekventált helyen ELADÓ.
I.á.: 69,99 M Ft
Tel.: 06(20)3370 424
ELHELYEZKEDÉSE:
Budai úton, M7-es közelében, 3 utca irányából is megközelíthető frekventált helyen található az 1035 m2-es telek, rajta egy 2 szintes, 2 lakásos bruttó 175 m2-es lakóházzal, különálló épületben műhellyel. Közelben autókereskedések, benzinkút, Mentavill áruház és egyéb üzletek találhatóak. Az ingatlan vállalkozás indítása szempontjából nagyon kedvező helyen fekszik. A 3 utca felől nyitott nagyméretű telek elegendő parkolóhelyet biztosít az esetleges vevőkörnek.
AZ ÉPÜLETRŐL:
A masszív téglaépület 1976-ban épült. Eredetileg kétszintes családi házként funkcionált. Idővel 2 külön bejáratú lakás került kialakításra benne, egy a földszinten, egy pedig az emeleten. Az eredeti állapot bármikor visszaállítható. Mindkét lakás bejárata a földszinti nagy teraszról nyílik.
Földszint mérete kb. 80 m2, elrendezése: előtér, 3 külön nyíló helyiség (11, 11 és 25 m2), spájz (kazán), fürdőszoba. Bejárata a Budai út irányából nyílik. A meleget egy gáz központi kazán adja, radiátorokon keresztül, plusz egy beépített kandalló. A 25 m2-es helyiség egy időben nyitott volt az utcafront felől és üzlet működött benne.
Emelet mérete kb. 80 m2, elrendezése: tágas kb 40 m2-es egybenyitott tér, 2 külön nyíló helyiség, fürdőszoba. Bejárata szintén a Budai út irányából nyílik. Fűtés fan coil és kandalló. Igény esetén a tér megosztásával 3-4 iroda kialakítására van lehetőség.
Mindkét szinten a belső elrendezés variálható, illetve igény esetén más elrendezéssel több helyiség alakítható ki. 
Az épület mögött a kertben egy tágas különálló épület található, mely régen szerelőműhelyként működött. Jelenleg tárolásra használják, 45 m2 területű. Ezen épület alatt egy száraz pince található.
 ÜZLETI SZEMPONTBÓL AZ INGATLAN:
-          alkalmas vállalkozás indítására, az M7-es autópálya közelsége, a nagyméretű, több utcáról megközelíthető telek, és a frekventált elhelyezkedés miatt. Megközelíthetőség: behajtás közvetlenül a Budai útról.  
-  alkalmas arra, hogy az egyik lakást valóban lakásként, a másikat üzletként / irodaként használják.
- alkalmas egy cég telephelyeként működni oly módon, hogy a főépületben üzlet, vagy irodák működnek, a hátsó épületben pedig raktár, vagy műhely funkcionál.
I.á.: 69,99 M Ft
Tel.: 06(20)3370 424
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.
 
  
 
 
 
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Jövőre ellenőrzések indulnak a CSOK területén
Nyilvánosságra hozták a Pénzügyminisztérium jövő évre vonatkozó ellenőrzési tervét, melyek középpontjában a CSOK áll. Részletek »
Két év alatt megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere
Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, a cél az, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot. Részletek »
Az Appeninn közgyűlése jóváhagyta a 20 milliárd forintos nkp-kötvénykibocsátást
Az Appeninn Nyrt. november 5-én felhatalmazást adott arra, hogy legfeljebb 20 milliárd forint értékben kötvényeket bocsássanak ki a Magyar Nemzeti Bank számára. Részletek »
A Graphisoft Park SE 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben
A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (SZIT) 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben. Részletek »