Eladó iroda/üzlethelyiség Szekszárd 2 800 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálom a csatolt fotókon látható iroda helyiséget, mely egy lakóingatlan egyik külön nyíló egysége. A lakóházként nyilvántartott összközműves épület, osztatlan közös tulajdon. Valamennyi tulajdonos értékesítési szándéka tisztázott. Egyéb helyiségekről az Otthon Centrum honlapján, az alábbi regisztrációs számon található hirdetésben tájékozódhat: H435624, UZ013682. Településközponti vegyes területen található a felépítmény. A 739 m2 alapterületű telek 60 %-ban beépíthető, A megengedett legnagyobb építmény magasság 10 m. Elhelyezkedése miatt kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a jelenlegi szerkezetet megőrizve akár garzon lakásokat alakítsanak ki benne, majd azokat akár eladni, akár bérbe adni biztos jövedelemszerző lehetőség lehet. Ha kihasználná, hogy ugyan a belváros szívében található, mégis csendes és nyugodt környezetben és nem a hasznosítás a célja, hanem saját részre tervezné itt a jövőjét, akár ez is kivitelezhető. Társasház építésére is lehetősége van. A zárt belső udvar biztosítja az ingatlan intimitását.

Ugyan jelen hirdetés egy helyiséget fed le, mégis bízom abban, hogy Ön is úgy gondolja, hogy az ingatlant egészében érdemes megvásárolni, akár hasznosítani!

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Amennyiben a vételhez hitelre lenne szüksége, kollégám egyedi konstrukciókkal, díjmentes szolgáltatással, készséggel áll rendelkezésére!

Eladó Szekszárd belváros befektetés jó hasznosíthatóság OC UZ013855.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 2 800 000 Ft
Méret: 15 négyzetméter
Azonosító: 10794630
Emelet: Földszint
Jelleg: iroda