Leírás

FAMILY HOME TÖRÖKBÁLINT - HAZAÉRTÉL!

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

UTOLSÓ INGATLAN AZ ÉPÜLETBEN!

Hivatkozzon erre, kód: 3730N

Törökbálint csendes kertvárosi részén, békés kulturált lakókörnyezetben, kiváló infrastrukturális adottságok mellett 36 lakásból és 2 üzlethelyiségből álló új építésű társasház földszintjén található n°43.62nm-es üzlethelyiség, 35nm saját kerttel jelen állapotban eladó! Vételára bruttó 38.99mFt, mely 27% áfát tartalmaz!

Az ingatlan kulcsrakész állapotban is megvásárolható a műszaki tartalomban rögzítettek szerint. Ez esetben az ára bruttó 40.99mFt!

Törökbálinton a Sportközpont, Bálint Márton Általános Iskola, Nyitnikék Óvoda és Olajág Idősek Otthona által határolt saroktelken, az Óvoda utca 4. szám alatt egy modern-minimál stílusú, lakásonként és helyiségenként külön szabályozható, hőszivattyús hűtési-fűtési rendszerrel ellátott, 36 lakásból és 2 irodából álló, lifttel rendelkező társasház épült.

A jelenleg eladásra kínált (Fszt.007) lakás / üzlethelyiség felosztása:

eladótér (9.32nm), raktár (6.04nm), közlekedő (7.78nm), raktár (14.43nm), mosdó (1.76nm), teakonyha (4.24nm).
Ami hiányzik az ingatlan befejezéséhez: aljzatbetonozás, felületképzések, belső gépészet (hideg-meleg vízóra + hőmennyiség mérő óra fel van szerelve), szaniterek, burkolatok.

Parkolási lehetőségek :

egy felszíni gépkocsi beálló (ára: +2.5mFt)
A társasház és lakások rövid műszaki leírása:

Beton alap, aljzatszigeteléssel. Az épület függőleges tartószerkezeti váza vegyes – pillérvázas és tartófalas szerkezetű, azaz monolit vasbeton falak és pillérek valamit téglafalak alkotják, a vízszintes részét pedig alul – felül sík monolit vasbeton födémek. A lapostető PVC, gumi- vagy bitumenes lemez vízszigetelés készül hőszigeteléssel, melyen burkolt tetőterasz vagy kavicsmező kerül kialakításra. A falak 30cm-es teherhordó falazóblokkból és méretezett hőszigetelő homlokzati rendszerből készülnek, míg a válaszfalak válaszfaltéglából. Az épület külső falait 15cm-es hőszigetelő rendszerrel látják el, így a lakások a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő vagy annál jobb energetikai besorolásúak lesznek. A lakások közötti falazat akusztikailag méretezett tégla falazóblokkból készülnek. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, 3rtg. thermoplan üvegezésűek. Az ablakoknál, erkély és teraszajtóknál redőnytok (csak tok, redőny nélkül), vezetősínnel és elektromos kiállással kerül kivitelezésre. Műanyag ablakpárkányok kívül – belül. Kone gyártmányú hívólift. A beltéri ajtók választható dekorfóliás vagy cpl felületű, forgácsbetétes vagy papírrács betétes, utólag szerelhető tokos, rozsdamentes acélkilinccsel.

Épületgépészet - fűtés és meleg - víz ellátás, szellőztetés:

Korszerű - mennyezeti levegős hőszivattyú rendszer biztosítja a hűtést és fűtést, egyedi hőmennyiségméréssel és helyiségenkénti szabályozással (igény esetén, felár ellenében akár okostelefonról is szabályozható). A használati melegvíz, központilag kerül előállításra. Az ehhez szükséges energiaellátást a tetőn elhelyezett 6db levegő/víz rendszerű hőszivattyú biztosítja. A melegvíz tárolóit a harmadik emeleti gépészeti helyiségben került elhelyezésre. Azokba a helyiségekbe, amik természetes szellőzéssel nem rendelkeznek (fürdőszobák, wc-k, kamrák) gépi elszívó berendezések kerülnek felszerelésre. A fürdőszobába törölközőszárítós radiátor kerül. A hidegburkolati helyiségeknél padlófűtés. Lakásonként 1x 32A, de bővíthető akár 3 fázisra is.

Közművek: víz, villany, csatorna bevezetve.

Minden lakáshoz tartozik SAJÁT:

hőmennyiségmérő
vízóra
villanyóra
digitális kaputelefon, ajtónyitó funkcióval
Energetikai besorolás: AA+

Felár ellenében kérhető extrák: riasztó, klíma, redőny, szúnyogháló, intelligens épületautomatizálás, okos-telefonról vezérelhető hűtés – fűtés stb…

A társasházat kivitelező Megbízható, sok éves tapasztalattal rendelkezik, aki garantálja a kiváló minőséget!

Megközelíthetősége és infrastruktúra: Kitűnő. Óvoda, iskola, sportcsarnok, idősek otthona közvetlen szomszédságában. Pár perc sétával minden egyéb bevásárlási lehetőség és közintézmény elérhető!

Autós közlekedés:

M0, M1 , M7 autópályák.
BKK autóbuszvonalak:

Budapest felől közlekedő autóbuszjáratok Törökbálint területére:

88, 88B, 140, 140B, 142, 172, 172B, 173, 272
Budapest felől közlekedő éjszakai autóbuszjáratok Törökbálint területére:

972, 972B
Volánbusz autóbuszvonalak

Törökbálintot érintő járatok:

755, 756, 758
Vonat: A városnak egy vasútállomása van az autópálya mentén haladó 1-es számú vasútvonalon. A 140-es, 140B és 142-es busz kivételével az összes BKK járat érinti a vasútállomást. A Volán 756-os buszának is van megállója az állomásnál.

További hasonló ingatlanok találhatóak még a kínálatunkban, melyekért keressen bizalommal!

A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 38.990.000 Ft
Méret: 44 Négyzetméter
Azonosító: 10600014
Irodai azonosító: 3730
Emelet: Földszint
Jelleg: Iroda és üzlethelyiség

Egyéb jellemzők

  • Lift
  • Parkoló

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Törökbálint

FAMILY HOME TÖRÖKBÁLINT - HAZAÉRTÉL! Kizárólag az Otthon Plusz Ingatlan ...

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Törökbálint

FAMILY HOME TÖRÖKBÁLINT - HAZAÉRTÉL! Kizárólag az Otthon Plusz Ingatlan ...