Eladó iroda/üzlethelyiség Zalaegerszeg, Belváros, 220 000 000 Ft

Leírás

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!

Zalaegerszeg belvárosában, a Vizslapark közelségében, kiemelkedő lehetőségként egy egészségügyi komplexumként (fogászati praxis) és panzióként üzemelő üzleti egységet kínálok megvételre!
Az épületben működtetett fogorvosi praxis nem az ingatlannal együtt eladó, amennyiben praxissal kívánja megvásárolni / tovább hasznosítani a leendő tulajdonos, az külön megállapodás tárgyát képezi!

Az értékes saroktelken elhelyezkedő ingatlan három szintes (pinceszint, földszint és tetőtér), a földszinten kerültek kialakításra a fogászati rendelők, a tetőtérben pedig a szálló.

A földszinten 238,46 négyzetméteren találhatóak a kiszolgáló egységeken kívül (öltözők, zuhanyzók, gipszelő, tárolók, iroda stb.) az alábbi helyiségek:
- szélfogó és váró 36,6 m2
- rendelő 83 m2 (több kezelőszékes)
- labor I.,- II. 35,16 m2
- rendelő 17,25 m2
- röntgen 7 m2

A 209,55 m2-es hasznos alapterületű tetőtérben bejáratott panzió működött a közelmúltig, teakonyhával, 14 fő elszállásolására alkalmas 7 db apartmannal, plusz 4 fő pótágyazási lehetőséggel, az apartmanokhoz tartozó fürdőszobákkal.
Az apartmanok mindegyike tágas, világos, a célnak megfelelően berendezett. minden fürdőszoba kifogástalan állapotú, ízléses, jó kialakítású.

A társasházzá nyilvánított ingatlan alapépülete az 1960-as években épült, többszöri átalakítással, felújítással érte el jelenlegi állapotát.
Beton alapzattal, tégla falazattal, vasbeton lemezfödémmel, fa tetőfödémmel és nyeregtetővel rendelkezik, melyen cserépfedést alkalmaztak.
A tetősíkban Therwolin hőszigetelés történt, PE fóliás technológiai szigeteléssel. Nyílászárói fából készültek, hőszigetelt üvegezéssel illetve a földszinten a rendelők területén korszerű műanyag, szintén hőszigetelt üvegezéssel, minden ablak redőnnyel ellátott.
A beltéri ajtók mindegyike fából készített, igényes kivitelezésű.
Az ingatlan belső burkolatai, valamint a villamos- és víz vezetékek, szerelvények a funkcióhoz igazodóan készültek.
A fűtés és melegvíz ellátás gázkazánokkal, radiátoros hőleadással történik,az alsó szinten - a pinceszinten - található a kazán puffertartálya valamint egy nagyobb tárolóhelyiség.

Az udvaron nyitott autóbeállók, az utcán, a ház előtt több közterületi parkoló biztosít parkolási lehetőséget.
Amennyiben Ön befektetésben, ingatlanfejlesztésben gondolkozik, az ingatlan számos lehetőség továbbgondolására alkalmas, ugyanis a lokációja kiváló, a kisvárosias Lk-11-es berosolású lakóövezetben elhelyezhető épületek rendeltetése lehet lakás, iroda, egészségügyi-, oktatási - nevelési, kulturális, illetve szállás jellegű.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 220 000 000 Ft
Méret: 448 négyzetméter
Azonosító: 11066951
Városrész: Belváros
Jelleg: iroda