Eladó lakás Baja 16 900 000 Ft

Leírás

Ritka lehetőség!

Baja Belvárosában, a Kossuth Lajos utcában, zárt udvaros társasházban eladó egy csendes udvarra néző, korábban üzlethelyiségként használt, 100m2-es, belső két szintes, tégla építésű, gázfűtéses, felújítást igénylő lakás, a társasház zárt udvarában saját gépkocsi beállóval.

Az ingatlanban jelenlegi elrendezése szerint 5 szoba, konyha, több wc és fürdőszoba, előszoba, és tárolóhelyiségek találhatóak. Belső elrendezése igen könnyen alakítható, köszönhetően annak, hogy falai többsége bontható, "mozgatható" válaszfal.

Az épület tégla építésű, statikai állapota remek. Külső homlokzata kisebb mértékű felújítást igényel. Beltere felújításra szorul, melynek előnye, hogy új tulajdonosa saját céljai, arculata, és igényei szerint alakíthatja át, kedve szerint, anélkül, hogy a mások igénye szerint elkészült felújítások árát meg kellene a vételár részeként térítenie.Lakhatási célra történő felújítás esetén a lakás akár több generáció együttélésére is alkalmassá tehető, nappali +5 különnyíló hálószoba a lakótérben kialakítható.

Az épület fűtését gázkonvektorok, a melegvíz ellátást villanybojler szolgáltatja.

Üzleti célra, irodának, magánorvosi rendelőnek is remek választás, köszönhetően belvárosi elhelyezkedésének, jó elosztásának, és könnyű alakíthatóságának.

Az ingatlanhoz a társasház zárt udvarában gépkocsibeálló tartozik, akár több autóval is lehet parkolni. A bejutás elektromos, távvezérelt sorompóval megoldott, így az udvaron rendelkezésre álló parkolóhelyeket csak a társasház lakói, használói használják.A lakás alatt, az udvar felől elérhető, saját pince segíti a használaton kívüli dolgok tárolását.

A környezet ellátottsága kitűnő, az ingatlan a Belváros egyik kiemelt bevásárlóutcájában található. Oktatási intézmények, üzletek, bevásárlóközpont, rendelő, gyógyszertár, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek karnyújtásnyira találhatóak. A tömegközlekedési ellátottság szintén remek, a városi központi autóbuszpályaudvar 5 perc sétával elérhető.

Az ingatlan irányára: 18,9 M Ft

Irányár: 16900000 Ft

Referencia szám: LK066125

Lakás részletei

Ár: 16.900.000 Ft
Méret: 100 Négyzetméter
Azonosító: 10436615
Irodai azonosító: LK066125-3613056
Cím: Bajai 100 nm-es lakás eladó
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: kertre néző
Kert: Közös telek
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Tároló
  • Kocsibeálló

Térkép

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Baja

Bács-Kiskun Megye, Baja város, Duna utcában társas házi lakás ELADÓ . Az ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Baja

Bács-Kiskun Megye, Baja város, Duna utcában társas házi lakás ELADÓ . Az ...