Eladó lakás Budapest XIV. ker 64 900 000 Ft

Leírás

VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK Figyelem!
Igazi Ritkaság, egy Szépségszalon közvetlenül a Sugár szomszédságában, az Örs Vezér téren ELADÓ!
XIV. kerületben, Zuglóban, közvetlenül az Örsön, 73 m2-es, 3 szobás, panel, jelenleg üzlethelyiségként üzemelő, de lakásnak is alkalmas, földszinti ingatlan, kiváló helyen, egyedi adottságokkal, nagyon szép állapotban ELADÓ!

Budapesten a XIV. kerületben, Zuglóban, az Örs vezér terén, frekventált helyen, lokálisan egyedülálló körülményekkel bíró, 10. emeletes társasházban, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy földszinti, 3 egész szobás, 73 m2-es, összkomfortos, szép állapotú, 10 éve kompletten felújított, egyedi spotlámpás álmennyezettel, 3 nm-es pincével, kitűnő elosztású, gépesített, D- i fekvésű, világos panel lakást/üzlethelyiséget.

A ház 1974-ben épült. A társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett, sőt még fotocellás ajtóval is rendelkezik. A lépcsőház nemrég teljes felújításon esett át. A panel program is megvalósult, tehát szigetelt a ház. A főúthoz közel található, közvetlenül a Sugár szomszédságában.

A lakásba a biztonsági bejárati ajtón juthatunk be. A nyílászárók mindenhol modern típusú műanyagra lettek cserélve. A tulajdonos az évek alatt több mindent felújított, klímával felszerelte az ingatlant. A szobák elrendezését tekintve kitűnő elosztásúak, a nappali DK-ti tájolású. Az ingatlan jelenleg szépségszalonnak lett kialakítva (akár gépesítve is átvehető), de lakásnak is alkalmas. Igényes járólap burkolattal lett kialakítva minden helyiség. A bejárattól az ablakos tágas 9,25 nm-es konyhába érkezünk meg. A 4,5 nm-es közlekedőn keresztül jutunk az ingatlan többi részébe. Az igényes járólap burkolatú előszobából jobbra a Wc és a 2,5 nm-es zuhanyzós fürdőt találjuk. Innen nyílik a 14 nm-es, nagy ablakos csempe burkolatú szoba nyílik. A közlekedőn egyenesen haladva a szintén járólap burkolatú, több mint 22 nm-es nappaliba lépünk, innen nyílik a 13 nm-es kisebb szintén járólap burkolatú szoba, ami eredetileg erkélyes volt, de beépítették. Az üzlethelyiség/lakás nagyon szép állapotú, többféle képpen át lehet alakítani. A lakás a D-i, DK-i fekvése miatt kedvező fényviszonyok jellemzik.

Műszaki jellemzők:
A lakás fűtése távfűtéses, az egyedi mérős lap radiátorok ki lettek cserélve. Átalánydíja igen kedvező: 6-8.000 Ft/hó. Vezetékek,villanyóra cseréje is megtörtént.. A közös költség 16.800,- Ft, mely tartalmazza a megtakarítási alap, lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, közös képviselet és a szemétszállítás díját. A belmagasság szabvány szerinti 2,67 m. A vízórák cseréje is már megvalósult. A nyílászárók korszerű műanyag ablakokra lettek cserélve az évek során. Klíma biztosítja a megfelelő hőérzetet.

Ajánlás:
A lakást ideális elosztása és elhelyezkedése miatt elsősorban családoknak vagy családalapítást tervezőknek ajánlom figyelmébe, de befektetésnek is megfelelő lehet, mert könnyen kiadható a külön nyíló szobáival és Zugló közelsége miatt, illetve bárkinek aki saját elképzelései szerint szeretné a lakást kicsinosítani, és az iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelsége is fontos szempont számára.

Közlekedés, környék:
Frekventált, könnyen megközelíthető az Örs Vezér tér környéke, ahol minden fontosabb intézmény perceken belül elérhető: iskola, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, orvosi rendelő, új építésű játszóterek és kellemes parkok. Számos kis és nagyobb bolt, Sugár és az Árkád, Tesco, Lidl, OBI valamint számos pizzéria és étterem is található a közelben. Metróval, buszokkal a város bármelyik pontjára könnyedén el lehet jutni.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Lakás részletei

Ár: 64 900 000 Ft
Méret: 73 négyzetméter
Azonosító: 11060888
Irodai azonosító: 288869
Emelet: Földszint
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó a XIV. kerületben NAGYZUGLÓ kerületrészben ZÖLDÖVEZETBEN tégla ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

XIV. kerületben eladó egy 46 m2.es 1+ 2 félszobás, teljes körűen felújított, ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó Budapest XIV kerületében a Hungária körúton egy harmadik emeleti ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

XIV. kerület, Nagyzuglóban, remek közlekedésnél, de csendes, parkos környezetben, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó a XIV. kerületben NAGYZUGLÓ kerületrészben ZÖLDÖVEZETBEN tégla ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

XIV. kerületben eladó egy 46 m2.es 1+ 2 félszobás, teljes körűen felújított, ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó Budapest XIV kerületében a Hungária körúton egy harmadik emeleti ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

XIV. kerület, Nagyzuglóban, remek közlekedésnél, de csendes, parkos környezetben, ...