Eladó lakás Budapest VI. ker, Terézváros, 50.900.000 Ft, 85 négyzetméter

VISSZAHÍVÁST KÉREK
EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Gold House Ingatlaniroda
Gold House Ingatlaniroda
Budapest VII. ker, Dohány u. 29.
+36-13-216-011
CDC Ingatlan IV.Ker. Szita Ingatlan Kft.
CDC Ingatlan IV.Ker. Szita Ingatlan Kft.
Budapest IV. ker, József Attila utca 38.
+36-1-786-81-85
Ár:
50.900.000 Ft
Méret:
85 négyzetméter
Azonosító:
9687861
Városrész:
Terézváros
Cím:
Székely Bertalan utca 22
Tulajdonviszony:
saját
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
3
Fél szobák:
1
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
Emelet:
3. emelet
Fűtés jellege:
cirkó
Kilátás:
utcai
Most akár havi 2437 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
Székely Bertalan utcában (Podmaniczky utcához közel) eladó ez az erkélyes, világos, csendes, 3. emeleti, liftes, nagy nappali + 2,5 hálószobás lakás. A konyha, a kádas fürdőszoba és a kis háló (ajtó a lépcsőházra) az udvarra néznek, a nappali és a 2 nagy hálószoba utcai. A lakás jó állapotú, a hosszútávú bérlő kiköltözése (június) után frissen fehérre festett. Megvásárolható a teljes berendezéssel és felszereltséggel együtt, így azonnal tovább bérbe adható, de saját otthonnak is kiváló.
A fűtést és meleg vizet kombi cirkó biztosítja. A ház rendezett, jó állapotú. A bejárati kapu kóddal működik. A lakás bejárati ajtaja és a konyha ablaka biztonsági ráccsal vannak ellátva. Közös költség: 22.675.-Ft/hó, hitelesített vízóra van. Az Airbnb nem engedélyezett. Azonnal költözhető.


This apartment is located close to Podmaniczky utca, in Székely Bertalan street. It is bright and quiet, it’s on the 3rd floor of the building with lift. The flat has a spacious living room with balcony and 2,5 bedrooms. The kitchen, the bathroom with bathtub, and the small bedroom facing the yard, living room and 2 big bedrooms are facing the street. The apartment is in good condition; it has been freshly painted white after the last tenant moved out in June. The flat can be purchased with the full equipment and furniture and can be rented out immediately, or used as a home. Heating and hot water is provided by kombi cirko.
The building is in good condition; the residential community is nice. The entrance of the building is secured, it has intercom, getting in is with code. The entrance of the flat and the yard facing kitchen window have safety bars. The monthly common cost is: 22675 HUF. Airbnb is not allowed in the house. The flat is habitable right away.
Erkély:
van
Lift:
van

Még több eladó lakás Budapest VI. ker térségben

Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Koronavírus - Otthon Centrum: az első negyedévben éves összevetésben csökkent az induló projektek száma
A koronavírus hatásai már érezhetőek az ingatlanpiacon, ezt támasztja alá, hogy Budapesten idén az első negyedévben 27 új projekt indult el. Részletek »
Koronavírus hatása az ingatlanpiacra
A koronavírus megjelenése az emberek mindennapjai mellett a gazdaságra is hatással van, mutatjuk mit várhatunk a magyarországi ingatlanpiactól. Részletek »
Lakás kontra családi ház
A lakás kontra ház vita megoldása mindig az adott személytől függ, így összeszedtünk néhány érvet, amely alapján eldöntheti, melyik is az igazán Önnek való. Részletek »
Melyek a legélhetőbb régiók?
A KSH adatai alapján összeállítottuk, melyek az ország legélhetőbb területei, és azt is megmutatjuk mik a pozitívumok és a negatívumok az egyes régiók esetén. Részletek »