Eladó lakás Budapest VII. ker, Erzsébetváros, 62.800.000 Ft, 62 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Bakonyi János
BJ-Residential
Bakonyi János
+36-70-415-3587
az iroda összes ingatlanja »

ugrás az iroda weboldalára »

Környéken több ingatlant hirdető irodák
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Gold House Ingatlaniroda
Gold House Ingatlaniroda
Budapest VII. ker, Dohány u. 29.
+36-13-216-011
Ár:
62.800.000 Ft
Méret:
62 négyzetméter
Azonosító:
9250747
Irodai azonosító:
el180914
Városrész:
Erzsébetváros
Cím:
VII. Dohány u.
Tulajdonviszony:
saját
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
2
Fél szobák:
1
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
átlagos
Emelet:
magasföldszint
Fűtés jellege:
házközponti
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
utcai
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 1657 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
VII. Belső-Erzsébetváros, Dohány utca, Zsinagóga mellett
Eladó felújítandó állapotú, 62 nm-es, fő lépcsőházból nyíló, belső udvarra néző, nappali + 3 hálószobás nagypolgári lakás. Csendes, lifttel is megközelíthető, nagy belmagasságú, galériázható és alakítható, összkomfortos, gázcirkó fűtéses.
Megtekinthető telefonon egyeztetett időpontban, hétvégén is : +36 70 415 3587
Irányára 62,8 millió Ft.

Alkalmas irodának, ügyvédi irodának, rendelőnek, rövid vagy hosszú távú kiadásra is.
Az 1904-ben épült neobarokk bérpalota Belső-Erzsébetváros egyik legértékesebb részén található, a Zsinagógához közel. A műemléki védettséget élvező gyönyörű épület külső homlokzata, belső udvara és a földszinti aula eredeti állapotában felújított, a lift még idén megújul, a patinás főlépcsőház felújítására pedig csak egy megfelelő pályázatra vár a gondos lakóközösség. A közös költség tartalmazza a lakástakarék-pénztári megtakarítást is, melynek segítségével időről-időre megújul a társasház egy-egy része.

A társasház megfelelő költségvetéssel rendelkezik, a tulajdonosi közösség fizetőképes. Az épület folyamatosan karbantartott és tiszta, a gondnok helyben lakik, a lakók barátságosak.
A 72 lakásos társasházban a lakások fele rövid vagy hosszútávú kiadásban érdekelt, köszönhetően a kiváló lokációnak. A bulinegyed, a legkiválóbb közlekedési adottságok, és a hibátlan infrastruktúra mind befektetésre, kiadásra ösztönöz.
A közelben minden igényt kielégítő vásárlási és ügyintézési lehetőség, posta, bankok, üzletcenterek, hivatalok, gyógyszertárak és számtalan üzlet minden irányban, gyalogosan is, itt tényleg minden és azonnal elérhető.
Az Astoria 1 perc, a Deák téri 3 metróvonal, a Belváros, a Duna és a gyönyörű Andrássy út néhány perc gyalogosan.
Számtalan egyetem és főiskola található a közelben, de a külső városrészek is gyorsan megközelíthetőek a megszámlálhatatlan busz, villamos, trolibusz és metróvonalnak köszönhetően.
A bulinegyed, a belvárosi nyüzsgő élet, a közlekedési csomópont minden előnye megtalálható egy helyen, de ha belép ebbe a lenyűgöző épületbe, egészen más milliőbe kerül, azonnal megszűnik a zaj, jólesik a csend és a hazatérés.
Eladó felújítandó állapotú 2 lakás, 2 helyrajzi számmal, 2 közművel. Az összesen 119,7 nm-es korábbi nagypolgári lakás jelenleg is egybe van nyitva. A két lakás irányára összesen 113 millió Ft.
Megtekintés hétvégén is. Tel.: +36 70 415 3587
Alkalmas irodának, ügyvédi irodának, rendelőnek, rövid vagy hosszú távú kiadásra is.
A 3 bejárat miatt érdemes 3 lakást kialakítani, 62 + 28 + 30 nm vagy 52 + 40 + 28 nm méretekkel.
Külön értéket képvisel az egyiknél a félemeleti főlépcsőházi bejárat, illetve a kisebbeknél a terasz területnövelő szerepe.

Next to Synagogue
For sale the quiet, easily rentable flat in the heart of Inner-Erzsébetváros, on the edge of the party district. Perfect for investment, as well as for a quiet, peaceful home.
The apartment is 62 m2 and needs to be renovated. It opens from the main staircase and can be approached by the elevator too. The windows are facing the quiet inner courtyard. Heating is by individual gas-circulation.
The apartment includes a living room and 2 or 3 bedroom, a gardrobe, a kitchen, a bathroom, separate toilet, and a hall. We can shape a kitchen in the gardrobe, like this we can gain a one more bedroom. Each room is facing the quiet, bright inner courtyard. Because of the inner height 3.80 m, a loft may be the excellent option to further enlarge the place. The guide price is 62.800.000 HUF.

The whole overhead cost including the common cost is around 40.000 Ft altogether. The common cost includes the savingsbank, which is used to recondition parts of the building.
The neobaroque mansion was built in 1904 in one ofe the most famous areas of Elizabeth City, near the Synagogue. The heritage protected building has a beautiful ground floor hall, inner courtyard and the beautiful facade is reconditioned, the staircase is soon-to-be reconditioned. The building is regularly cleaned and maintained, the residents are friendly.
The apartment can be rented easily for short or long term.
The infrastructure and transport options are excellent.
Close to the flat, there is a great selection of shops and services satisfying all needs, post office, banks, shopping centers, offices, pharmacies, and many stores in all directions.
Astoria Metro station is 1 minute away, three metro lines on Deák Ferenc Square and is just a few minutes walking.
Many universities can be found in the surroundings area on foot or 1-2 stops away by public transport, but the outer areas of the city can be easily accessed by public transportation from this junction point.
All benefits of the party district, the vivid night life of the inner city, and the traffic junction can be found at one place, but if you step into this enthralling building, the noise immediately ceases to be, and there is only quietness and the feeling of home.
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Építőanyag szövetség: lassulás az újlakás-projekteknél
A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) szerint az új lakások vásárlásánál igénybe vehető 5 %-os áfakulcs kivezetésével magyarázható ez. Részletek »
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »
Már igényelhető a falusi CSOK
A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető. Részletek »
Kedvezőbbek lettek a közjegyzői díjak
A nagycsaládosokat, a lakásvásárlókat, az időseket és a fiatalokat is kedvezően érinti a július elsején hatályba lépett új közjegyzői díjrendelet. Részletek »