Eladó lakás Budapest VII. ker, Erzsébetváros, 69.900.000 Ft, 147 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Deák Ágnes
Duna House Kossuth Utca
Deák Ágnes
+36-20-541-65-17
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Duna House - XII. ker, Városmajor utca u.
Duna House - XII. ker, Városmajor utca u.
Budapest XII. ker, Városmajor utca 49
+36-1-224-04-56
Gold House Ingatlaniroda
Gold House Ingatlaniroda
Budapest VII. ker, Dohány u. 29.
+36-13-216-011
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ár:
69.900.000 Ft
Méret:
147 négyzetméter
Azonosító:
9344120
Irodai azonosító:
lk458022
Városrész:
Erzsébetváros
Tulajdonviszony:
saját
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
5
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
átlagos
Emelet:
4. emelet
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
utcai
Építési év:
50 évesnél régebbi
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 3787 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
egyéb
Igazi ritkaságot kínálunk eladásra Erzsébetváros és Zugló határán, a főváros szívében. Új tulajdonosát keresi, egy sokat látott, történelmi drámákat megélt ház negyedik emeletén, egy tágas nagypolgári lakás. Már a házba lépve is lenyűgöz a gyönyörű építészeti remekmű. Az udvarról felnézve a körfolyosós emeletekre, a történelemkönyv lapjai elevenednek meg előttünk.
Lifttel jutunk fel a negyedik emeletre ahol a körfolyosóról léphetünk a lakásba. Balra a nagy világos konyha, aminek ablaka a folyosóra nyílik. A szobák az előszobából, egy kis közlekedőről, és részben egymásból nyílnak.
Az ablakokból pazar, lenyűgöző városkép tárul elénk. A félköríves nappali délkeleti fekvésű, de saroklakás lévén a nap körbejárja az ablakokat. Méreteit tekintve két lakássá is alakítható, ami akár befektetőknek, akár két generáció együtt és mégis különélésére nagyszerű lehetőség. A lakás felújítandó, de jelenlegi állapotában is lakható.
A tömegközlekedés a környéken kiváló. Néhány perces sétával elérhető a Hősök-tere, a tervezett múzeumi negyed, a Puskás stadion, és a Városliget.
Ha egy igazán különleges helyen, egy valódi ritkaságnak számító lakás tulajdonosa szeretne lenni, ragadja meg a lehetőséget, és vegye fel velem a kapcsolatot. Örömmel tájékoztatom a részletekről.
We offer real rarity for sale at the border of Erzsébetváros and Zugló, in the heart of the capital. He is looking for a new owner, a spacious, high-rise apartment house on the fourth floor of a much-visited, historic drama house. As you enter the house you will be impressed by the beautiful architectural masterpiece. Looking up from the courtyard to the corridor floors, the pages of the history book are rising before us.
We get to the fourth floor where we can move from the corridor to the apartment. To the left is a large kitchen with a window to the corridor. The rooms are in the hall, a little walkway, and partly open to each other.
From the windows you can see a magnificent, stunning city skyline. The semicircular living room is southeast, but as a corner home, the sun goes around the windows. Its size can be converted into two flats, which is a great opportunity for both investors and two generations to be combined and yet separate. The flat is to be renovated but it is still alive.
Public transport is excellent in the area. Within a few minutes walk are Heroes Square, the planned museum district, the Puskás Stadium and the City Park.
If you want to be in a truly special place, a real rarity apartment, take the opportunity and contact me. I'm happy to inform you about the details.
Erkély:
nincs
Kertkapcsolat:
nincs
Garázs:
nincs
Kocsibeálló:
nincs
Pince:
van
Tároló:
van
Lift:
van
Klíma:
nincs

Még több eladó lakás Budapest VII. ker térségben

Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Hamarosan újabb családtámogató intézkedések érkeznek
A hamarosan megjelenő családtámogatási programokat ösztönzőszándékkal hozza létre a kormány a gyermekvállalási korban lévők számára. Részletek »
Idén hatalmas befektetésre számítanak az ingatlanpiacon
A felmérések alapján 2019-ben közel 1,5 milliárd forintnyi befektetés érkezik a magyar ingatlanpiacra. Részletek »
A fix kamatozású hitel sokkal jobb választás, mint a változó kamatozású opció
Az MNB elmondása szerint a fix kamatozású hitel hosszú távon sokkal vállalhatóbb konstrukciót kínál az igénybe vevők számára. Részletek »
Hatalmas érdeklődésnek örvend a Magyar falu program
Egy újabb sikeres program indult Magyarországon, amelyet rengetegen megpályáztak. Részletek »