Eladó lakás Dunaújváros 6 120 000 Ft

Leírás

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 1 Szobák száma: 2szoba Alapterülete: 59 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 6.800.000 Ft
Minimál ára: 6.120.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Árverezendő a tulajdoni lap II/3. sorában bejegyzett tulajdoni rész (1/1) és a közgyűlési jegyzőkönyvben meghatározott helyiségek. Szövetkezeti lakás 59 m2. Összközműves lakás, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előtér, hall; állaga: átlagos; alapozása: beton; falazata: panel; tető: beton; Fényképfelvétel tájékoztató jellegű (2015.10.02. napján készült), a becsérték 2017.11.16-án került közlésre.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az [email protected] (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

Lakás részletei

Ár: 6.120.000 Ft
Méret: 59 Négyzetméter
Azonosító: 10395070
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Panel
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Dunaújváros

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 10 Szobák száma: 1szoba Alapterülete: ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Dunaújváros

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 10 Szobák száma: 1szoba Alapterülete: ...