Eladó lakás Salgótarján 1 600 000 Ft

Leírás

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 3 Szobák száma: 1 + 1 szoba Alapterülete: 39 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 3.200.000 Ft
Minimál ára: 1.600.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Lakás alapterülete: 39 m2. Megközelíthetősége: kiépített pormentes úton. Rendeltetése lakás. Az épület jellemzői: többszintes, készültségi foka 100%, alapozása beton, szigetelése teljes értékű, falazata tégla; állapota jó, nem alápincézett. Tetőszerkezet: lapos, állapota jó, tetőtér nincs beépítve Helyiségei: 1 szoba, 1 félszoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, wc Szobák, és mellékhelyiségek padlóburkolata: pvc. Fűtése: gáz. Közművesítettsége: vezetékes víz, gáz, villany, csatorna.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az [email protected] (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

Lakás részletei

Ár: 1.600.000 Ft
Méret: 39 Négyzetméter
Azonosító: 10771271
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló