Eladó lakás Szeged, Alsóváros, 35.158.000 Ft, 82 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
Szeged, Bécsi körút 18.
+36-62-323-898
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Dél-Pest és az ország egész területén
+36707722711
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ár:
35.158.000 Ft
Méret:
82 négyzetméter
Azonosító:
8695269
Városrész:
Alsóváros
Tulajdonviszony:
saját
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
1
Fél szobák:
4
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
épülő
Emelet:
2. emelet
Fűtés jellege:
egyéb
Elhelyezkedés:
társasház
Építési év:
új építésű
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 1665 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
egyéb
A HAGYOMÁNYOK ÉS A TERMÉSZET TISZTELETE – KULCSRAKÉSZ LAKBERENDEZŐ TERVEZTE PRÉMIUM KATEGÓRIÁS LAKÁSOK ALSÓVÁROSI ÖKOTÁRSASHÁZBAN A BELVÁROS PEREMÉN

Szeged-Alsóvároson, a Belváros közvetlen közelében, 4 szintes, 11 lakásos társasházban kulcsrakész, A+ energetikai besorolású lakások leköthetőek. A lakások mérete 47 és 107 nm között változik. A földszinten egy, az első emeleten négy, a másodikon három, és a tetőtérben további három lakás épül. Az udvarban igény szerint megvásárolhatók kocsibeállók, teremgarázs helyek, és egy kerékpártároló is a lakóközösség rendelkezésére fog állni. A lakások változatos alaprajzai élhető tereket biztosítanak, de természetesen megrendelői igény szerint módosíthatóak. A belső tereket a Szilágyi Lakberendezés munkatársai tervezték, a tradicionalitást és a modernitást harmonikusan ötvözve. Az ingatlanok mindegyikéhez tartozik terasz vagy loggia, ezen kívül a lakások benapozottságához hozzájárulnak a padlótól a mennyezetig érő üvegfalak is. A fűtés és hűtés a legkorszerűbb hőszivattyús rendszerrel, gázüzemű tartalékfűtéssel, és természetesen megújuló napenergia hasznosításával működik. Ennek köszönhetően a mennyezet fűtés- és hűtésrendszer a lehető legköltséghatékonyabb. A társasházat az alsóvárosi tradicionális építészet ihlette, melynek köszönhetően harmonikusan simul majd az utcaképbe. A klasszikus, időtálló esztétikumhoz a legmodernebb kivitelezési és hőtechnikai megoldásokat párosítva, egyedülállóan prémium kategóriás ingatlanokat kínálnak az érdeklődők számára, amit az ingatlan elhelyezkedése is méltán igazol. A lakások az alkalmazott műszaki megoldásoknak köszönhetően olcsó fenntartásúak lesznek, és az ingatlan rendkívül jó fekvése miatt értékállóak. A várható kulcsrakész befejezés 2018 március vége. Ajánlom mindazok figyelmébe, akik saját célra, vagy befektetési céllal szeretnének a Belváros közvetlen közelében értékálló, jó minőségű, igényes, alacsony rezsijű, könnyen kiadható, de egyben jól élhető ingatlant vásárolni.
Erkély:
van
Erkély mérete:
4.00
Kertkapcsolat:
nincs
Garázs:
van
Kocsibeálló:
van
Pince:
nincs
Tároló:
nincs
Lift:
nincs
Klíma:
van
Amennyiben kíváncsi arra, hogy a fedezetül felajánlott ingatlan értékétől függően milyen hitelkonstrukciókat igényelhet és ezek milyen költségekkel járnak, használja kalkulátorunkat, ahol az Önnek fontos rendezési szempontokat is beállíthatja!
Hitelfelvétel célja
Havi nettó jövedelem
Ft
Havi megtakarítás
Ft
Ingatlan vételár
Ft
Hitel adatai
Önerő:
Futamidő:
hónap
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
A jegybank szigoríthat az adósságfék-szabályokon
A K&H Bank szakemberei elképzelhetőnek tartják, hogy a jegybank szigorít a rövidebb futamidejű hiteleknél az adósságfék-szabályokon. Részletek »
Csökkent az EU építőipari termelése márciusban
Csökkent az építőipari termelés az Európai Unióban és az euróövezetben márciusban az előző hónaphoz képest - derült ki az Eurostat jelentéséből Részletek »
Itt pihen a magyar Pünkösdkor
Mi lenne tökéletesebb alkalom a hónap végén lejáró SZÉP kártyán csücsülő összeg elköltésére, mint a pünkösdi hosszú hétvége? Részletek »
Kapacitáshiány okozhatja az építőipar megtorpanását
Az ágazat termelése az év harmadik hónapjában csupán 1,4 százalékkal emelkedett éves összevetésben. Részletek »