Eladó lakás Szolnok 61 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálunk egy Szolnokon, a Hunyadi utcában lévő, belső háromszintes lakást, egy 20 m2 nagyságú garázzsal együtt. 
A lakás egy tégla társasház 2. emeletén található, belső háromszintes, összesen bruttó 176 m2 nagyságú, tulajdoni lap szerint 2 egész és 4 félszobás. Egy helyrajzi számon van nyilvántartva, viszont fizikailag ketté van választva:- az épület lépcsőházából a 2. emeleten lévő egyszintes lakásba jutunk, itt egy nagy szoba, konyha/étkező, fürdőszoba, WC, előtér, és két terasz (egyik az étkezőből, másik a túloldalon, a szobából nyílik) található, 66 m2-en- szintén az épület lépcsőházából pedig a felső szintekre tudunk bejutni, egy belső kétszintes lakásba, itt a lenti részen két hálószoba, fürdőszoba/WC, konyha/étkező és szintén két terasz található, a legfelső szinten (tetőtérben) pedig egy nagy szoba, két félszoba (iroda és gardrób), fürdőszoba/WC található, összesen 110 m2-enA három szint a lakásból is átjárható, de jelenleg a belső lépcső le van zárva egy gipszkarton álmennyezettel, így van külön a 2. emeleti lakás (66 m2) és külön a felette lévő belső két szintes lakás (110 m2).További jellemzők:- a lakás egy 1987-ben épült 6 lakásos társasház 2. emeletén helyezkedik el, - a tégla építésű társasház cserép tetővel rendelkezik,- tiszta, rendezett, nyitott lépcsőházból jutunk be a lakásba, amely K-Ny tájolású, ennek köszönhetően világos, benapozott, - a nyílászárók hang- és hőszigetelt műanyag, ill. fa tetőtéri típusúak, árnyékolóval, szúnyoghálóval ellátva,- minden szinten split klíma gondoskodik a lakás hűtéséről, a fűtés pedig padlófűtéssel van megoldva,- autó elhelyezésére a 20 m2-es szerelőaknás, padlással is rendelkező garázsban van lehetőség, mely a ház zárt, belső udvarában található,- a társasház földszintjén egy közös tároló helyiség áll a lakók rendelkezésére,A lakás belvárosi elhelyezkedésű, a Tisza parti sétány, a vasútállomás, a buszpályaudvar, óvodák, iskolák, bevásárló központ pár perc sétára található.

Az eladó ingatlan minden igényt kielégít, több gyermekes családok számára is ideális választás lehet, de ajánlom nagyszülőkkel összeköltözni szándékozó családoknak is. Befektetési lehetőségnek is kitűnő.Amennyiben a lakás vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!
Kollégáim díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Lakás részletei

Ár: 61 900 000 Ft
Méret: 176 négyzetméter
Azonosító: 10757839
Irodai azonosító: 155804327
Cím: Eladó tégla lakás+garázs Szolnokon, a Hunyadi utcában
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota:
Egész szobák: 2
Fél szobák: 4

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Szolnok

A CASANETWORK CEGLÉD megvételre kínálja a 174601322 számú, 3 szobás, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Szolnok

A CASANETWORK CEGLÉD megvételre kínálja a 174601322 számú, 3 szobás, ...