Eladó panzió Eger 135 000 000 Ft

Leírás

Kiváló befektetés, gyors megtérülés bevezetett panzióba

Eger frekventált helyén 350 nm-es+ 20 nm-es tárolóval pillanatnyilag is működő vendégház 461 nm-es telken eladó. Az ingatlan nem zártsorú beépítésű, hanem önálló ingatlan, amely három épület blokkból áll, összesen 11 szobával.
- 11 szoba
- 9 fürdőszoba
- 6 konyha
- Kondenzációs kazánok, melyek 2020-ban kerültek beépítésre (3 db, külön-külön üzemeltethető, költség
hatékonyság).
- Inverteres(wifis) klímák ( hűtő-fűtő -20c°-ig)
- Beépített elszívók a fürdőszobákban.
- 16-18 személyes étkező, közös tér
- Minden szobának saját erkély, terasz
-Fedett tornác
- Kerti-tó
- Filagória


A jelenleg lakóházként funkcionáló klimatizált épület ( 2 szoba + nappali ) 105 nm-es, 1967-ben épült téglafalazattal, 2010-ben teljeskörű felújításon esett át. Fűtését gáz-cirkó biztosítja, (2020-ban kerültek beépítésre) helyiségenként szabályozható. Közvetlenül a ház mellett egy 12 nm-es különálló szigetelt tároló található. Ez az épület is átalakítható panzióvá, sőt ráépítéssel bővíthető. A nyitható 11 nm-es előtér előtt található a 15 nm-es csodálatos kerti-tó növényekkel.

A 2. blokkban, 5 fürdőszobás szobával és egy 23 nm-es apartmannal (konyhával, fürdőszobával) rendelkező vendégház 2010-ben épült. Itt helyezkedik el még 2 darab konyha, 18 fős étkező és emeleti közös tér. A szobáink a legmodernebb inverteres klímákkal felszereltek, hűtő-fűtő (- 20 c°-ig ). A Fűtést kondenzációs kazán (gáz-cirko) biztosítja, a helyiségek mindegyike külön szabályozható. Minden szobánk erkélyes vagy teraszos, amely plusz kényelmet ad a vendégek számára. Az épület mellett pedig egy fedett, zárható 10 m2-es tároló épült.

A 3. blokkban 2 db 30 nm-es apartman került kialakításra, mind a kettő külön-külön saját konyhával és fürdőszobával, valamint hűtő-fűtő inverteres klímával ellátottak. Az épületet 25 m2-es fedett tornác veszi körül, saját terasszal, kerti filagóriával, mely 2018-ban épült, melegét kondenzációs gáz-cirkó fűtés biztosítja.
2020-ban festés, szoba bútor csere, burkolás és minden fürdőszobában elszívók beépítése történt meg. A teljes ingatlan biztonsági kamerákkal és riasztóval védett. A vendégház saját, bejáratott vendégkörrel, honlappal együtt eladó, a berendezés megegyezés tárgyát képezi. A Szépasszony-völgyhöz (híres boros pincék) és a belvároshoz (5-8 perc gyalogosan) egyaránt nagyon közel található ingatlan, kiváló befektetési lehetőséget kínál azoknak, akik most gondolkodnak fizető vendéglátás működtetésében, vagy bővíteni szeretnék vállalkozásukat! Budapesti ingatlanokat beszámítunk!

Panzió részletei

Ár: 135.000.000 Ft
Méret: 350 Négyzetméter
Azonosító: 9531119
Telek: 461 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: Szálloda
Komfort fokozat: Összkomfort
Bútorozott: Bútorozott
Egész szobák: 11

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Kábel TV
  • Klíma
  • Padlás
  • Szobánkénti tusoló
  • Szobánkénti WC
  • Terasz