Eladó telek/földterület Gersekarát, 950.000 Ft, 346 m2

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Horváth Ildikó - OTTHON CENTRUM
Otthon Centrum - Szombathely
Horváth Ildikó - OTTHON CENTRUM
+36 70 469 3666
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
Zalaegerszeg, Kossuth út 36-38
+36-70-454-0477
Duna House Zalaegerszeg
Duna House Zalaegerszeg
Zalaegerszeg, Iskola út 6-8
+36-20-461-9075
Ár:
950.000 Ft
Méret:
346 m2
Azonosító:
8281113
Irodai azonosító:
t020649
Cím:
Vas megye Gersekarát
Jelleg:
belterület
ingatlan állapota:
Telek terület:
346
Telek terület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Vas megyében, Gersekarát Dél-i községrészen, 346 m²-es építési telek eladó. Csendes, új kialakítású üdülő övezetben, a Sárvíz-tó partján. Gersekarát turisztikai értékek tekintetében a Vasvári kistérség egyik legjobb adottságokkal bíró települése. A 36 hektáros Sárvíz-tó, valamint két előtározója kedvelt kirándulóhely, horgászparadicsom. A tó vize alkalmas fürdőzésre és vízi sportok űzésére - mint a jet-ski -, szépen gondozott partja várja a pihenni vágyókat. Jelzett túra útvonal halad át a tó környékén. A tóparton büfé és vendéglátó egység is található. A közelben vadászati lehetőség.
Az eladásra kínált terület határában a közmű csatlakozások kiépítettek, a főbb utak kaviccsal szórtak, aszfaltos út néhány száz méterre.
Az ingatlan vízpart közeli, a környezetében lévő ingatlanok között a legkisebb méretű, önállóan jelenleg nem beépíthető a szabályozási terv szerint, mivel a minimum beépíthetőség 350 m², az telek pedig csak 346 m², így vagy a szomszédos telekből megosztással hozzá kell vásárolni, vagy a mellette lévő telekkel össze kell vonni, vagy a helyileg illetékes építési osztály méltányossági kérelem után engedélyezheti a beépíthetőségét, mivel csak minimális különbség van az előíráshoz képest. Kavicsos útról megközelíthető. Közvetlen közelében hasonló kialakítású - ugyancsak eladásra kínált - beépítetlen telkeket találunk. Néhány száz méterre pedig újszerű üdülő épületeket. Körmend, Zalaegerszeg és Vasvár irányába is jó a tömeg közlekedés. Autóbuszmegálló körülbelül 1500 méterre.
Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól! [email protected]
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Hét évnyi fizetésből jön ki egy új lakás itthon
Tavaly 7 évnyi átlagbér kellett egy új, 70 négyzetméteres lakás megvásárlásához Magyarországon. 16 európai ország lakásárait vetették össze. Részletek »
Külföldről hazatelepülők is igényelhetik a falusi csokot
A program július elsejei indulása óta százával érkeztek az igénylések a közvetítő pénzintézetekhez. Részletek »
Építőanyag szövetség: lassulás az újlakás-projekteknél
A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) szerint az új lakások vásárlásánál igénybe vehető 5 %-os áfakulcs kivezetésével magyarázható ez. Részletek »
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »