Eladó telek/földterület Kiskunlacháza, 5.000.000 Ft, 585 m2

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Az egész ország területén.
+36707722711
Duna House Dunaharaszti
Duna House Dunaharaszti
Dunaharaszti, Fő út 120.
+36-24-958-661
Brion Dabas House Ingatlaniroda
Brion Dabas House Ingatlaniroda
Dabas, Egyház utca 21/B.
06204004001
Ár:
5.000.000 Ft
Méret:
585 m2
Azonosító:
9600677
Irodai azonosító:
m132187
Cím:
Dunához közel
ingatlan állapota:
Telek terület:
585
Telek terület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
A Budapesttől 35 km-re található Kiskunlacháza üdülőterületén 13 db építési telek eladó. A kiváló horgászvíznek számító de fürdésre, vízi sportokra is alkalmas szabályozott vízszintű soroksári (ráckevei ) Duna partja mindössze 400 méterre található.A belterületi ingatlanok egyben és külön-külön is eladók .A csendes,nyugodt helyen,gyönyörű természeti környezetben található, jó arányokkal rendelkező ingatlanok hasonló alapterületűek ( 570 m2től -607 m2-ig ),az átlagos utcafront 17 méter széles, hossza 35 méter. Szomszéd mindössze egy oldalról,állandó lakók a közelben. Minden közmű- így az áram,vezetékes víz,gáz és csatorna is - az utcában található. A csend és nyugalom kedvelőinek kimondottan ajánlom.Élelmiszerbolt,szabad strand,sportpálya,játszótér 10-15 perc sétára, Kiskunlacháza és Ráckeve városközpontja egyaránt 5 kilométerre található. A telkek jelenleg erdősek, de az eladó a kitermelt fáért cserébe a telket kérésre kitisztítja és a a fákat elszállítja. A telek jelenleg üdülő övezet aminek beépíthetősége 15%, de szeptembertől lakóövezetnek lesz nyilvánítva (erről már Önkormányzati határozat rendelkezik) így a beépíthetőség mértéke és az árak is növekedni fognak.Igény esetén hitel ügyintézésben is segítséget nyújtunk.Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!
Víz:
utcában
Gáz:
utcában
Villany:
utcában
Csatorna:
utcában
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Lakás kontra családi ház
A lakás kontra ház vita megoldása mindig az adott személytől függ, így összeszedtünk néhány érvet, amely alapján eldöntheti, melyik is az igazán Önnek való. Részletek »
Melyek a legélhetőbb régiók?
A KSH adatai alapján összeállítottuk, melyek az ország legélhetőbb területei, és azt is megmutatjuk mik a pozitívumok és a negatívumok az egyes régiók esetén. Részletek »
Idén elindulhat az első fogyasztóbarát otthonbiztosítás
Az MNB jóváhagyta az Union Biztosító fogyasztóbarát otthonbiztosításra vonatkozó pályázatát, így akár már idén el is indíthatja ezt az új konstrukciót. Részletek »
Idén 19 százalékkal több jelzáloghitelt használtak fel a lakáspiacon a Duna House adatai szerint
Idén már mintegy 147,5 milliárd forint jelzáloghitelt használtak fel a lakáspiacon a Duna House adatai alapján, ez 19%-os emelkedést jelent. Részletek »