Eladó telek/földterület Szarvaskő 650 000 000 Ft

Leírás

TULAJDONOSTÓL KIVÁLÓ VADÁSZTERÜLET ELADÓ! Heves megyében, Eger közelében, aszfaltos út mentén ELADÓ egy 130 ha nagyságú ERDŐ-LEGELŐ terület. A vadászterület fekvésének adottságai alapján az egyik legkimagaslóbb vadászati térség a környéken. Közvetlen szomszédságában több ezer ha erdő fekszik, mindemellett fontos szempont, hogy a vadak ivóvízlehetőségét e terület közepén húzódó patak adja! Az eredményes vadászatot ezen felül magaslesek segítik.
Komoly vadászati értéket képvisel a területen élő szarvas, őz és vaddisznó,mufflon állomány. Ennek megfelelően a vadászterület elsősorban nagyvadas jellegűek, amelyeken évente összesen kb. 400db nagyvad (gímszarvas,őz,vaddisznó,mufflon)kerül elejtése. Az apróvad-állomány szerepe elenyésző. A gímszarvas és vaddisznó állomány minősége jó.
A teljes vadászterületen évek óta bérvadásztatás folyik, a vendégek egy része magyar, másik része osztrák és olasz állampolgár. ÜZLETI BEFEKTETÉSNEK: további bérbe adásra is megtérülő lehetőség.
Maga a terület Egertől északnyugati irányban, a megyeszékhelytől 10km-re fekvő település. A környéken több védett növény, égerliget, tölgyes illetve kis és nagy vad található. Az erdővel borított hegyoldalak, az érintetlen természet csodálatos látványt, és nagyon kellemes levegőt biztosítanak a vadászat mellett.
A terület jól megközelíthető az ország bármely pontjáról az M3-as autópályán, a repterektől pedig 1-1,5 órára van. Ár: 500Ft/nm, összesen: 650. millió Ft
Tekintse meg további ingatlanjainkat. Ingyenes hitelügyintézés 22 banknál. Energetikai tanúsítvány 48 órán belül.
.....
XVIII.kerület, Királyhágó út 66.

Telek/földterület részletei

Ár: 650 000 000 Ft
Méret: 1 300 000 Négyzetméter
Azonosító: 10896827
Telek: 1300000 Négyzetméter
Besorolás: Szántóföld
Csatorna: Nincs
Gáz: Nincs
Jelleg: külterület
Villany: Nincs
Víz: Nincs

Egyéb jellemzők

  • Zárt kert