Eladó telek/földterület Szeged, 148.000.000 Ft, 418.000 m2

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Dél-Pest és az ország egész területén
+36707722711
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
Szeged, Bécsi körút 18.
+36-62-323-898
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ár:
148.000.000 Ft
Méret:
418.000 m2
Azonosító:
9603739
Jelleg:
külterület
ingatlan állapota:
Telek terület:
418000
Telek terület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Szeged külterületen 41.83 ha működő, fejleszthető mezőgazdasági – szántó, legelő, erdő valamint legelő és épület besorolású - terület eladó. Az eladó területen jelenleg is gazdálkodás folyik. Az eladó területhez szilárd burkolatú út vezet, valamint az eladó területen is szilárd burkolatú út található. A területen vezetékes víz, áram( 3 fázis), fúrt kút van. A területen a szennyvíz elvezetése, tárolása megoldott. A terület kerítéssel körbe kerített. A területen található felépítmények sorban: 1.- 750 m2 területű gazdasági épület, felső részén 750 m2 magasított padlás mely termény tárolására alkalmas.( régen istálló volt) Az épület jelenleg is jó állapotban van, falazata 50 cm vastag, benne lakhatásra alkalmas részek, szociális blokkok- ffi és női vécé, raktárak, stb. található. 2.- 2 darab 300 m2 vas vázszerkezetű szin, melyek állattartásra és raktározásra alkalmasak. 3. - 1 darab magasított 250 m2 magasított takarmánytároló szin( 2 éve épült) A területen található még egy lakóépület, terasszal és úszómedencével. A terület egy része helyi természetvédett jelenleg is működő ún. „Tanösvény”, fa játékokkal és egyéb szabadidős lehetőségekkel. A területen 3 éves telepítésű szőlő és gyümölcsös is található. A terület több mint 10ha része 15 éves telepítésű tölgy erdő, mely területre erdész,- vadász ház, illetve gazdasági épület építhető. A terület sok irányban fejleszthető lehet pl.: falusi turizmus, lovagoltatás, vadásztatás , stb. Állat tartásra( mely jelenleg is folyik) kis, valamint nagyobb haszonjószágok tartására is alkalmas. De kiváló szabadidős vállalkozás is létrehozható az ingatlanon. Az eladó ingatlan a Holt Tisza és az élő Tisza közötti háromszögben található, „dombon fekvő”.A város központtól 6 km-re van, buszmegálló a birtoktól 800 méterre található.
Víz:
telken belül
Villany:
telken belül
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Jövőre ellenőrzések indulnak a CSOK területén
Nyilvánosságra hozták a Pénzügyminisztérium jövő évre vonatkozó ellenőrzési tervét, melyek középpontjában a CSOK áll. Részletek »
Két év alatt megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere
Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, a cél az, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot. Részletek »
Az Appeninn közgyűlése jóváhagyta a 20 milliárd forintos nkp-kötvénykibocsátást
Az Appeninn Nyrt. november 5-én felhatalmazást adott arra, hogy legfeljebb 20 milliárd forint értékben kötvényeket bocsássanak ki a Magyar Nemzeti Bank számára. Részletek »
A Graphisoft Park SE 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben
A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (SZIT) 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben. Részletek »