Eladó telek/földterület Szekszárd 15 000 000 Ft

Leírás

Szekszárdon a Bezerédj utca és az Ybl Miklós utca között található családi ház telkének egy részét kínálom eladásra!

Jelenleg a telek Bezerédj utca felőli oldalán létesült a felépítmény, tulajdonosa számára a telek nagynak bizonyult.

A helyi építési szabályok lehetőséget biztosítanak a telek megosztására, hiszen ebben az övezetben (Vt-V) a kialakítható legkisebb telek mérete 300 m2. A megengedett legnagyobb építmény magasság 10 m, a telek 60%-a beépíthető, 10% zöld terület szabadon hagyásával. A hirdetésben található képen láthatja az értékesítésre szánt terület elhelyezkedését. Eszerint a létesített terület az Ybl Miklós utca felől lenne megközelíthető. Ha a kínált telek mérete nem lenne elegendő, további telekrész vételére is lehetősége van, az így vásárlandó terület kb. 550 m². Ez esetben a meglévő felépítmények hasznosításáról, bontásáról kell döntést hoznia. A hirdetésben szereplő alaprajz a gazdasági épületben kialakított egyik lakás alaprajza.

A telek önálló közmű ellátását mindkét irányból meg lehet oldani. A telek megközelíthetőségére behajtási engedéllyel rendelkezik.

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: T032463 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.
Ha ez a telekméret nem bizonyul elegendőnek, nagyobb telek is leválasztható a helyi szabályozás szerint. Az ár ez esetben alku tárgya.

Jöjjön el, nézzük meg együtt, az Ön számára mi lenne a legideálisabb megoldás!

További kérdés esetén állok rendelkezésére!

Eladó belváros telek Szekszárd OC T032463

Telek/földterület részletei

Ár: 15 000 000 Ft
Méret: 307 Négyzetméter
Azonosító: 10823429
Telek: 307 Négyzetméter