Eladó telek/földterület Tatabánya 96 000 000 Ft

Leírás

A tatabányai Openhouse Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 157266-os referencia számú, Tatabánya Turul oldalon lévő páratlan panorámával rendelkező, bútorozott zártkerti ingatlan.

A tatabányai ELADÓ zártkert jellemzői:

- A Turul oldalon az Öreghegyi és Kilátó utcában, csendes övezetben, hasonló zártkerti ingatlanok környezetében található, lejtős, téglalap alakú.

- A telken elhelyezkedő főépület egy 191,5 nm-es, újszerű állapotú téglaépítésű, bitumenes zsindellyel fedett családi ház, városközponttól pár száz méterre, autóval mindössze 2, gyalog 5 percnyire, mégis 30 km-es örökpanorámával rendelkező erdős zöldövezetben.

- A szigetelt háromszintes tetőteres, pazar ingatlan 1994-ben épült, melyet tulajdonosai 2016-ban teljes körűen felújítottak (generálfelújítás). Az épületben sokgyermekes család élt, mely akár 2 generáció együttélésére is alkalmas lehet.

- Az ingatlan két utcából közelíthető meg. Az alsó utca felől az épülethez saját sorompóval biztosított térkövezet feljárón juthatunk.

- Praktikusan kialakított belső elrendezés, különálló szobák, tágas terek, jellemzik.

- Az alsó szinten dolgozó szoba, előtér lett kialakítva, melyből lépcsőn lefelé haladva a pincébe juthatunk.

- A felső szinten előszoba, hálószoba , fürdőszoba, konyha, tágas nappali-étkező található. Utóbbi, korábban teraszként funkcionált, melyet téliesítettek, így teljes értékű lakórészként funkcionál. Két 6 méteres teljes oldalfala panorámaüvegekkel és terasz tolóajtókkal biztosított, 2 oldalról közvetlen kertkapcsolattal.

- A tetőtérben fürdőszoba és három szoba lett kialakítva.

- A nyílászárók korszerű argon gáztöltésű három légkamrás hőszigetelt műanyagok, az ablakok üvegén eltávozó hőveszteség minimalizálásra.

- A napsugarak melegítő hatása ellen, külső árnyékoló zsaluzia (motoros) került felszerelésre, mely hatékonyan visszaveri a napsugarakat.

- Nyári kellemes hőmérséklet biztosítására vagy ősszel a fűtésszezon megkezdése előtt, hathatós segítséget nyújthat az emeleti folyóson és a nappaliban elhelyezett inverteres hűtő-fűtő klímák.

- A felújítás során elsődleges szempont volt a környezettudatosság, ezen belül is az energia fogyasztás drasztikus csökkentésének elérése.

- Az egyedi gépészet kialakítását előzetes helyszíni felmérés, egyeztetés után tervezték meg a szakemberek.

- Az otthon melegéről Saunier Duval Renova Electric 9KE/14 HU elektromos kazán gondoskodik, mely energiatakarékos( fordulatszám- szabályozott, 99,5% hatásfokú) és biztonságos. (működésekor nem keletkezik égéstermék, az épület kémény nélküli)- A fűtési rendszer még hatékonyabbá tételéhez, egy 1000 l-es puffertartály is rendelkezésre áll, mely vezérelt áramról éjszaka kerül felfűtésre. Az épület téglafalaira 24 és 30cm-es grafitos hőszigetelés került.

- A nappali- étkezőben kiegészítő komfort fűtésként hőtárolós kályha, valamint a teljes padlózat alatt fűtőfilm található.

- Az átgondolt koncepció eredménye: 40-50E Ft/hó rezsiköltség.

- A költséghatékonyság tovább fokozható, a rezsiköltség nullázható, ha a telek legfelső vízszintes murvás teraszán szigetüzemű napelemes rendszert építtetünk ki, kihasználva a telek ezen részének kedvező fekvését és méretét.

- A murvás terasz alatti területre gondozásmentes Holland műfű lett telepítve.

- A műfüves 200 nm-es kertrész dísze a gyermekek önfeledt szórakozását biztosító fa játszótér, óriástrambulin és kültéri puhafalú medence hőszivattyúval, robotporszívóval, melyek a vételár részét képezik.

- A ház előtt különálló épületben fűtött dupla garázs (37,76 nm), felette ugyanakkora méretben iroda kapott helyet.

- A telek alsó utca felőli területén állandó lakhatásra alkalmas, téliesített 30nm kis könnyűszerkezetes pihenőház található, mely akár albérletbe kiadható. Az elmúlt 15 évben folyamatosan albérlők lakták. A befolyó bevétel fedezi a főépület teljes éves rezsijét és még plusz bevételt is termel.

- Extra lista, amely a vételár részét képezi: teljes bútorzat, pezsgőkád, infraszauna, mosógép, szárítógép, kerámialapos tűzhely, Samsung hajlított tv+soundbar, prémium Liebherr hűtőgép.

- Az ingatlan biztonságáról riasztó és kamerarendszer gondoskodik.

- Kihagyhatatlan ajánlat...csak önre vár..

Amennyiben a 157266-os számú Turul oldali ingatlan vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, társasházi lakás, telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor.

Szlezák-Forgó Barbara

Vásárolna, de nincs miből? Szakképzett kollégám ingyenes hitelszűréssel, tanácsadással, bank semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet!

Telek/földterület részletei

Ár: 96 000 000 Ft
Méret: 3 513 Négyzetméter
Azonosító: 10962045
Irodai azonosító: 157266
Telek: 3513 Négyzetméter
Jelleg: külterület

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Tatabánya, Alsógalla

Tatabányán, a 100-as út közvetlen közelében, az autópálya lehajtótól ...

Eladó telek/földterület

Tatabánya

A Lux Home Ingatlaniroda kínálatából eladó Tatabánya közkedvelt részén ...

Eladó telek/földterület

Tatabánya, Újváros

Tatabánya belvárosában, közvetlenül a négysávos Köztársaság út mentén, ...

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Tatabánya, Alsógalla

Tatabányán, a 100-as út közvetlen közelében, az autópálya lehajtótól ...

Eladó telek/földterület

Tatabánya

A Lux Home Ingatlaniroda kínálatából eladó Tatabánya közkedvelt részén ...

Eladó telek/földterület

Tatabánya, Újváros

Tatabánya belvárosában, közvetlenül a négysávos Köztársaság út mentén, ...