Eladó üdülő/nyaraló Badacsonytördemic 39 000 000 Ft

Leírás

Balaton északi part, Badacsonylábdi, nyaraló kis telekkel eladó!
Eladó Badacsonytördemic Lábdi részén egy 758 nm-es, összközműves telken álló 3 szintes nyaraló. A belterületi, "hétvégi ház és udvar" besorolású telken a gáz udvaron belül megtalálható, de az épületbe nincs bevezetve. Víz, villany és csatorna az épületbe be lett vezetve.
A ház téglából és betonból épült, a tető zsindelyes. Az épületben az alsó szinten egy konyha, étkező mellett lefelé és felfelé vezető lépcső is van. A legalsó szinten borospince került kialakításra.
Az emeleten 2 szoba és egy fürdőszoba valamint egy terasz kapott helyet. A terasz lugassal futtatott, így folyamatosan kellemes, árnyas.
Az épület mellett szőlő, gyümölcsös és gyepes terület van. A telek méretéből adódóan a telek fűnyírása, karbantartása csak órákat vesz igénybe.
Az épületben található berendezések (mely zömében a szőlő művelésével és a bor tárolásával kapcsolatos) igény esetén külön megállapodás tárgyát képezik.

KÉRÉSRE BELSŐ FOTÓKAT TUDOK KÜLDENI E-MAILBEN !

Ajánlom az ingatlant a nyaralni vágyóknak, akik nem szeretnének napokat tölteni a kertgondozással, csak élvezni a csendet és percek alatt elérni a Balatont.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 39.000.000 Ft
Méret: 50 Négyzetméter
Azonosító: 10687650
Irodai azonosító: M201752
Cím: csendes
Telek: 758 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Fél szobák: 2