Eladó üdülő/nyaraló Balatonmáriafürdő 249 000 000 Ft

Leírás

Tökéletes befektetési lehetőség közvetlen a vízparton!

Balatonmáriafürdőn, közvetlen a Balaton mellett eladó ez a tágas, jó elrendezésű nyaraló. Az ingatlanhoz saját használatú stég tartozik kialakítva egy privát helyet akár fürdőzésre, akár horgászatra. A nyaralóhoz közel 1900 nm nagyságú terület tartozik, mely a hosszából adódóan, igény esetén akár ketté is osztható. A telek teljesen körbekerített. A területen egy újabb építésű melléképület is helyet kapott.
Ez a ritka elhelyezkedésű ingatlan kiváló statikai állapotnak örvend. A külső nyílászárók cseréje megtörtént. A fürdőszoba és a hidegburkolatok néhány évvel ezelőtt megújultak. A tetőtéri szobák, valamint a földszinti, hatalmas méretű szoba klímával ellátottak. Az ingatlan helyiségei: a földszinten egy tágas szoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő, tároló, egy nappali étkezővel, a tetőtérben pedig 2 teljes értékű szoba, illetve fürdőszoba.
A nyaraló akár üdültetésre, akár saját felhasználásra is tökéletes választás, a Balatonhoz ennyire közel, saját stéggel rendelkező ilyen ingatlant nem talál!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 249.000.000 Ft
Méret: 150 Négyzetméter
Azonosító: 10722344
Irodai azonosító: 712808
Telek: 1861 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Nyaraló
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Klíma