Leírás

Kehidakustányban, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőtől nem messze kínálom eladásra ezt a hegyi ingatlant.

Az 1 035 m2-es telken egy 2008-ban épült, 30 m2-es épület található, valamint több, bő termésű gyümölcsfa. Az épület földszintjén egy konyha-étkező (pihenő) és egy fürdő-WC helyiséget találunk, a tetőtérben pedig egy csodaszép panorámát nyújtó szobát. Az épülethez tartozik még egy fedett, 6 m2-es terasz és egy kisebb tároló is. A telek víz- és villanyközművel rendelkezik, a fűtés hagyományos módon megoldott. A földszint helyiségei és a terasz járólap burkolattal vannak ellátva, a tetőtérben PVC található.

A nyaraló a településről jó minőségű, murvás úton megközelíthető.Tökéletes választás lehet ez a nyugati tájolású ingatlan, ha szeretne kicsit elvonulni a világ zajától és gyönyörködni a táj nyújtotta szépségben.

Kehidakustánynak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 15 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 19 km-re, Sümegtől 27 km-re, Zalaszentgrót városától 13 km-re, Zalaegerszeg városától pedig 33 km-re található.
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, banksemleges hitelügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 9.900.000 Ft
Méret: 26 Négyzetméter
Azonosító: 10276459
Telek: 1035 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Nyaraló
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV