Leírás

A válságot követően, a gazdasági meglódulásnak köszönhetően az ingatlanárak is úgy fest meg fognak lódulni, FELFELÉ...!! Plusz még a Kormányzati támogatások is a drágulás irányába terelik az ingatlan árakat. Tehát, hamarjában, MOST kell ingatlant vásárolni!!!

Az Öreg Duna partján egy igazán hangulatos helyen, Mecséren eladó egy Családi ház! Az 1900-as években épült, vegyes falazatú házikó 568 m2-es telken helyezkedik el.
Helyiségek benne: két nagyméretű szoba, konyha-nappali és a fürdőszoba. A ház mögött épült még egy 27 m2-es tároló.
Ahogy említettem a Duna-part mellett található az ingatlan, így csendes nyugodt zöld övezet veszi körül. Az ingatlan lakható állapotban van, de némi ráfordítással még otthonosabbá, 21. századivá tehető.

Mecsér község a Mosoni-Duna negyedik nagy kanyarulatának jobb partján, a Mosoni-síkság, a Szigetköz és a Hanság találkozásánál, Mosonmagyaróvár (22 km) és Győr (21 km) között félúton fekszik. Győrből 15 km-t a szigetközi úton haladva, Zsejkepusztánál kell áthaladni a Mosoni-Duna hídján, így jutunk a hangulatos környezetben lévő kis faluba. Közel 600 fős barátságos település, iskola óvoda, orvos, boltok...minden elérhető távolságban található.

Irodánk bankfüggetlen pénzügyi szolgáltatásokkal, a LEGKEDVEZŐBB pénzügyi konstrukciók kidolgozásával, és szükség esetén jogi tanácsadással is áll rendelkezésére, hogy Ön KÖNNYEN és ZÖKKENŐMENTESEN megvehesse ezt a nagyon KEDVEZŐ ÁRON kínált ingatlant.

Referencia szám: HZ072328-NOK

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 10.600.000 Ft
Méret: 50 Négyzetméter
Azonosító: 10733573
Irodai azonosító: HZ072328-3840004
Cím: Eladó 50 nm-es ház Mecsér
Telek: 568 Négyzetméter
Építőanyag: Vegyes
Jelleg: Üdülő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 2

Térkép