Eladó üdülő/nyaraló Tatabánya 39 900 000 Ft

Leírás

Természetimádók és horgászok figyelmébe ajánlom ezt az állandó lakhatásra is alkalmas, kétszintes, 3 szobás, újszerű állapotú hétvégi házat Síkvölgy és Környebánya határán.

A bejárati ajtó egy tóra néző, hatalmas, részben fedett teraszról nyílik. Már rögtön a bejáratnál elakad az ember lélegzete, ahogy a reggeli napsugarak a víztükörben csillognak, miközben a tavat körülölelő erdő fáinak ágai közül a felhők nagy égésszé állnak össze, és komótosan az égbe emelkednek.

A házba lépve a földszinten egy 32 nm-es , világos, nappali-konyhában találjuk magunkat, ennek túlsó végében nyílik egy gardrób és egy épített zuhanyzós fürdő-wc helyiség, az emeleten pedig 2 hálószoba, és egy hátsó teraszt találunk – az egyik háló ablakából a tó és az erdő látványában gyönyörködhetünk, a másik hálóból a ház mögötti erdőre néző terasz pedig az árnyékos pihenés helyszíne lehet.

Az ingatlan burkolatai, az anyaghasználata és kivitelezés minősége mind kifogástalan és újszerű állapotú – igaz maga az épület is alig 5 éves. A nappali és az emeleti szoba helyiségek fapadlóval burkoltak, a fürdő pedig járólapos és csempézett.

A ház fa könnyűszerkezetes építésű, az ablakok szintén fa thermo nyílászárók. A falszerkezetben és a tetőn lévő szigetelés 15cm, + 5cm külső hungarocell maximális korszerűséget biztosítanak.

Fűtéséről elektromos fűtőberendezés, meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik.

A vízellátás saját fúrt kútból megoldott – állítólag kimondottan jó minőségű.

Az ingatlanhoz tartozik még a tó közvetlen partján egy kb. 4x4 méteres fedett kiülő, ami szintén fokozza vízparti élményt: grillezhetünk itt, vagy éppen horgászszenvedélyünknek hódolhatunk.

A terület a Vértesi-naturpark része. A tóhoz erdei aszfaltozott út vezet, ami a tó körül murvás útra vált. Behajtás csak az arra illetékeseknek lehetséges, mivel az út elektromos sorompóval védett. Többen egész évben itt laknak, ők állandó őrszolgálatot működtetnek. Ebből is látszik, hogy ez a mesés terület nem csak fantasztikusan nyugodt és csendes, hanem rendkívül biztonságos is.

Az ingatlan telekkönyvileg külterület (ezért jelzáloghitel nem lehetséges). Az éves területhasználati díj 25.000, - Ft

Tatabánya és az M1 autópálya autóval gyorsan elérhető, de helyijáratos busz is közlekedik, így a város belül autó nélkül is elérhető.

Ha Ön természetközelben, az erdő által megszűrt tiszta levegőn és madárcsicsergős nyugodt környezetben képzeli el álmai nyaralóját, vagy állandó otthonát, ahol a csendet csak a hattyúk szárnysuhogása töri meg, akkor hívjon, egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11102263
Telek: 220 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Tatabánya

TERMÉSZETIMÁDÓK, CSENDRE, NYUGALOMRA VÁGYÓK, FIGYELEM!Igazi ritkaságot ...

Eladó üdülő/nyaraló

Tatabánya

Eladóvá vált egy újszerű téliesített nyaraló a Munkáséri horgásztavon. Képzelje ...

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Tatabánya

TERMÉSZETIMÁDÓK, CSENDRE, NYUGALOMRA VÁGYÓK, FIGYELEM!Igazi ritkaságot ...

Eladó üdülő/nyaraló

Tatabánya

Eladóvá vált egy újszerű téliesített nyaraló a Munkáséri horgásztavon. Képzelje ...