Eladó vendéglátó egység Alsóörs 39 000 000 Ft

Leírás

Páratlan lehetőség a BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA kínálatban!
Eladásra kínáljuk a kiváló adottságokkal bíró, közel 20 éve működő ALSÓÖRSI STRAND VENDÉGLŐT és a hozzá tartózó, 2021 tavaszán újonnan kiépített lángosozót, a LÁNGOS MÁGUST.Az alsóörsi strandon üzemelő, 2021 nyarán felújított önkiszolgáló étterem + a 2021 nyarán külön kialakított lángosos 7 éves (2029 után az önkormányzatnál meghosszabbítható) bérleti joga, teljes berendezéssel és elégedett, visszatérő vendégkörrel eladó! Jelenleg az egész éves ételkiszállítás kiépítése zajlik, ami szintén nagy potenciált rejteget magában! A kétszintes épület földszintjén helyezkedik el az étterem és annak egyéb helységei, mint konyha, húselőkészítő, zöldségelőkészítő, száraz áru raktár, hűtőkamra, fehér-mosogató, fekete mosogató, takarítószerraktár, személyzeti tusoló, személyzeti wc-k és az étteremtől külön, önállóan működő lángosos is. A földszinten ezenkívül még 2 lakószoba is található, melyek igény szerint raktárrá alakíthatóak. Az étterem a sétány felől is rendelkezik bejárattal, valamint tartozik hozzá 3 db parkoló hely is.Az emeleten egy inverteres klímával légkondicionált 3 hálószobás (+ nappali, konyha és fürdőszoba) lakás helyezkedik el, amely szintén 2021 nyarán került felújításra, és tökéletesen szolgál 10-12 ember elszállásolására. A felújítás során az eszközpark korszerűsítésére is sor került, mint például: 6 tálcás Rational kombisütő, beépített melegen-tartó pult, beépített vitrines hidegen-tartó pult, 6 rózsás gáztűzhely, 4 rózsás gáztűzhely, nagy teljesítményű gázzsámolyok, nagy teljesítményű fritőzök, lángossütő, dagasztógép, hűtők és fagyasztók, rozsdamentes GN edények, tálcamosó, stb., mely szintén a vételár részét képezi! A konyhai berendezések értéke körülbelül 10Mft. Az étteremhez egy a strandon lévő kb. 150 fős árnyékos terasz is tartozik, teljes bútorzattal.
A gyönyörűen karbantartott és folyamatos fejlesztés alatt álló alsóörsi strand az északi part egyik legkedveltebb strandoló helye, valamint 2022-ben a Balatoni Szövetség 5 csillagos minősítését is megkapta. A strandot rengeteg visszatérő vendég jellemzi, ahol túlnyomórészt büfék üzemelnek. 
Az étterem rendelkezik minden a működéshez szükséges engedéllyel, mely más cégre átruházható.Az igencsak kedvező feltételeknek köszönhetően az étterem és a lángosozó a bérleti jog vételárát hamar kitermeli. Az ingatlanra vonatkozó bérleti jog irányára 39Mft + ÁFA.
Amennyiben a BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA kínálatában lévő, 2167. számú ÉTTEREM felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon a megadott telefonszámon.

Vendéglátó egység részletei

Ár: 39 000 000 Ft
Méret: 219 négyzetméter
Azonosító: 11159847
Irodai azonosító: 163802167
Ingatlan állapota: Átlagos
Helyiségek: 4