Eladó vendéglátó egység Balassagyarmat, 5.490.000 Ft, 42 négyzetméter

Visszahívást kérek
Ez az ingatlan még eladó!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Gyimesi Lóránt
OTP Ingatlanpont Kft
Gyimesi Lóránt
+36-70-904-82-23
Környéken több ingatlant hirdető irodák
MIK Magyar Ingatlan Központ
MIK Magyar Ingatlan Központ
Budapest I. ker, Vám u. 2. fszt. 2.
+36-30-693-6328
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Partner-House Ingatlaniroda
Partner-House Ingatlaniroda
Dunakeszi, Bagoly u.12.
+20-330-95-13
Ár:
5.490.000 Ft
Méret:
42 négyzetméter
Azonosító:
9358982
Irodai azonosító:
m118920
Cím:
Frekventált
Ingatlan állapota:
leírás
egyéb
Nógrád megyében, Balassagyarmat központjában, eladásra kínálunk a piac területén egy 2001-ben épült, tégla szerkezetű kiváló állapotban lévő üzlethelyiséget. Az ingatlanban jelenleg üzleti tevékenység nem folyik . Központi elhelyezkedése miatt kereskedelmi, szolgáltató, esetleg vendéglátó tevékenység végzésére is alkalmas. Az ingatlanban 42 m2 üzlettér, 2,5 m2 wc és mosdóhelyiség valamint a tetőtérben 42 m2 padlószőnyeggel borított, világos , akár irodának is alkalmas helyiség található. Az üzlethelyiség fűtése elektromos rendszerű, hőtárolós kályhával történik. A víz - villany vezetékek teljes cseréje megtörtént. A terület, ahol az üzlethelyiség elhelyezkedik önkormányzati tulajdon.
Ebből kifolyólag a leendő tulajdonos terület bérleti díjat köteles fizetni, az önkormányzat felé. Ennek költsége : 21.946 ft. Ha az üzletben a szolgáltatás szünetel, ez az összeg feleződik. Az ingatlan per , igény, és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha kérdése van, meg szeretné tekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Az áfakulcs jelentősen befolyásolja a lakáspiacot
Az új lakások számának növekedését a még 5 százalékos áfával vásárolt otthonok használatbavételének tulajdonítják. Részletek »
Bankmonitor: csökkenhet egyes lakáshitelek a törlesztőrészlete augusztustól
A kisebb alapkamat miatt augusztustól akár 2-3 százalékkal kevesebb törlesztőrészletet kell fizetni a változó kamatozású lakáshitelek után. Részletek »
Megbízna egy ingatlanközvetítőt? Mutatjuk mit érdemes tudni
Egy lakás eladása rengeteg időbe telik, a siker pedig nem garantált, így sokan vesznek igénybe ingatlanközvetítő szolgáltatást, de hogyan is működik ez? Részletek »
Idén még visszaesnek, jövőre emelkednek a magyar ingatlanpiaci befektetések
Az idén több mint 1,2 milliárd euró befektetésre váró tőke érkezhet Magyarországra, bár ez 30 százalékkal kevesebb mint tavaly. Részletek »