Eladó vendéglátó egység Balassagyarmat, 5.490.000 Ft, 42 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Gyimesi Lóránt
OTP Ingatlanpont Kft
Gyimesi Lóránt
+36-70-904-82-23
Környéken több ingatlant hirdető irodák
MIK Magyar Ingatlan Központ
MIK Magyar Ingatlan Központ
Budapest I. ker, Vám u. 2. fszt. 2.
+36-30-693-6328
ProPero Propertunities Kft
ProPero Propertunities Kft
Budapest XV. ker, Késmárk Utca 7/b.
+36-70-214-40-08
Ár:
5.490.000 Ft
Méret:
42 négyzetméter
Azonosító:
9358982
Irodai azonosító:
m118920
Cím:
Frekventált
Ingatlan állapota:
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Nógrád megyében, Balassagyarmat központjában, eladásra kínálunk a piac területén egy 2001-ben épült, tégla szerkezetű kiváló állapotban lévő üzlethelyiséget. Az ingatlanban jelenleg üzleti tevékenység nem folyik . Központi elhelyezkedése miatt kereskedelmi, szolgáltató, esetleg vendéglátó tevékenység végzésére is alkalmas. Az ingatlanban 42 m2 üzlettér, 2,5 m2 wc és mosdóhelyiség valamint a tetőtérben 42 m2 padlószőnyeggel borított, világos , akár irodának is alkalmas helyiség található. Az üzlethelyiség fűtése elektromos rendszerű, hőtárolós kályhával történik. A víz - villany vezetékek teljes cseréje megtörtént. A terület, ahol az üzlethelyiség elhelyezkedik önkormányzati tulajdon.
Ebből kifolyólag a leendő tulajdonos terület bérleti díjat köteles fizetni, az önkormányzat felé. Ennek költsége : 21.946 ft. Ha az üzletben a szolgáltatás szünetel, ez az összeg feleződik. Az ingatlan per , igény, és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha kérdése van, meg szeretné tekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Jövőre csökkenő forgalomra és 3-7 százalékos áremelkedésre számít a lakóingatlan piacon a Duna House
Jövőre csökkenő forgalomra és 3-7 százalékos általános áremelkedésre számít a lakóingatlan piacon a Duna House. Részletek »
Az Indotek 2 milliárd forintból korszerűsíti a szegedi és a debreceni plázát
Összesen csaknem 2 milliárd forintot költ a szegedi és a debreceni pláza külső-belső korszerűsítésére az Indotek Group - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel. Részletek »
Újra nyári mélypontján az ingatlanpiac a Duna House elemzése szerint
Az erősebb őszi hónapok után nyári mélypontjára esett az ingatlanpiac - közölte a Duna House. Részletek »
Katasztrófavédelem: kétszer annyi a lakástűz ebben az időszakban
Advent idején kétszer annyi lakás gyullad ki, mint az év más időszakaiban, pedig kis odafigyeléssel megelőzhetők lennének ezek a tüzek. Részletek »