Eladó vendéglátó egység Budapest VI. ker 31 000 000 Ft

Leírás

Bajcsy-Zsilinszky úton, az Arany János utcai metrónál, udvari fekvésű, 51 nm-es meleg konyhás ételbár-reggeliző/üzlethelyiség eladó

A helyiség más célra is kiváló, háttérkonyhának, lakásnak, üzlethelyiségnek, tetoválószalonnak, szépségszalonnak, irodának is átalakítható!

A 40 évig étkezdeként működött helyiség a ház udvaráról nyílik, 20+10 férőhelyes, belső terasz lehetőséggel. A kapu napközben nyitva van, igény esetén 2 utcai világító reklámtábla is bérelhető a háztól! Bejáratott, forgalmas hely a banknegyednél, reggeliztetésre-ebédeltetésre, ételkiszállításra is kiváló. Az üzlettéren kívül konyha, előkészítő helyiség és mosdó-zuhanyzó van bent. Elszívó kialakított. Fűtés: cirkó. Közös ktsg: 15 e Ft/hó. A helyiség bútorozatlanul kerül eladásra.

LAKÁSNAK, ÜZLETHELYISÉGNEK is átalakítható! A jelenlegi konyha végében ajtó nyílik a házak által határolt kis zárt, világos udvarra/kertre, ahová egyedül csak ennek az ingatlannak van kijárata. Privát terasznak, kis kertnek kiváló és egyedi lehetőség. Elhelyezkedésének köszönhetően rövid és hosszútávú bérbeadásra, Airbnb-re is kiváló! Ár: 31 M Ft.

Vendéglátó egység részletei

Ár: 31 000 000 Ft
Méret: 51 négyzetméter
Azonosító: 10787303
Irodai azonosító: 7488
Cím: Bajcsy-Zsilinszky út
Ingatlan állapota:
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek: Földszintes
Helyiségek: 1

Hasonló vendéglátó egység hirdetések

Eladó vendéglátó egység

Budapest VI. ker

Eladó Budapest VI.kerületében, az Andrássy út közelében egy szuterén ...

Hasonló vendéglátó egység hirdetések

Eladó vendéglátó egység

Budapest VI. ker

Eladó Budapest VI.kerületében, az Andrássy út közelében egy szuterén ...