Leírás

Dunaújváros frekventált részén, 1433 nm-es telken, 1 szint + tetőteres + pince szintes, 767 nm összterületű vendéglátóegység, kb. 70 fő befogadására alkalmas étteremmel, 9 szobás panzióval, saját parkolóval 59.5 MFt-ért eladó. (azonosító: 5283)

Az ingatlan most kedvező áron megvásárolható, némi ráfordítással az ingatlan értéke jelentősen növelhető, így akár befektetők számára is kiváló lehetőség.

Az épület kiváló adottságok mellett, Dunaújváros központi részén helyezkedik el. Elhelyezkedését és méretét tekintve az épület alkalmas kereskedelmi, szolgáltatói és vendéglátó egységek üzemeltetésére, kialakítására, magánrendelőnek, szépségszalonnak, cégképviseletnek, társasháznak...

Az épület étterem és panzióként üzemelt. Az éttermi részleg kb. 70 fő befogadására kialakított, ezáltal céges rendezvények, esküvők, osztálytalálkozók...lebonyolítására is alkalmas.
Az épület 3 szintből áll.
A pinceszint 259.4 nm területű, itt tárolók, vizesblokk és az épületet ellátó helyiségek kerültek elhelyezésre.
A földszint 260 nm-es, itt található az éttermi rész a hozzátartozó kiszolgáló helyiségekkel, irodával, ruhatárral és szociális helyiségekkel.
A 248 nm-es tetőtérben egy 20 férőhelyes panzió található, ahol 9 szoba került kialakításra, szobánként saját fürdőszobával.

-építési év: 1998.
-alap: Monolit vasbeton kútalap
-falazat: főfalak 38-as Porotherm tégla, közbenső falazat B30-as tégla
-födém: pince és földszint között: E-gerendás födém beton béléstestekkel, a raktár fölött Monolit vasbeton és végül a zárófödém E-gerendás födém beton béléstestekkel
-tető: Bramac Alpesi Plusz betoncserép
-nyílászárók: fa ajtók és ablakok hőszigetelt üvegezéssel ellátva
-fűtés: gáz kazán, radiátor hőleadással

Vendéglátó egység részletei

Ár: 59.500.000 Ft
Méret: 767 Négyzetméter
Azonosító: 10214652
Irodai azonosító: 5283
Ingatlan állapota:

Egyéb jellemzők

  • Parkoló