Eladó vendéglátó egység Gyönk, 12.000.000 Ft, 100 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Ár:
12.000.000 Ft
Méret:
100 négyzetméter
Azonosító:
9861152
Irodai azonosító:
m156389
Cím:
Központ
Ingatlan állapota:
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Tolna megye, Gyönk városában eladó 165 nm telken lévő 101 nm-es üzlethelyiség, mely a korábbiakban bankként működött, így kialakítása is annak megfelelő. 2006-ben épült, tégla szerkezetű ingatlan, melyben minden közmű megtalálható. Helyiségek jellegéből adódóan: 24 órás zóna, ügyféltér, értéktár, irattár, wc kézmosóval, teakonyha, tárgyaló, háttér munkarész. Belsőleg járólappal és szőnyegpadlóval burkolat. Klímával és riasztóval ellátott. Az ingatlan jó állapotú. Parkolás az utcán lehetséges. Ajánlom vállalkozók figyelmébe. Hitel igénye esetén álok szíves segítségére.
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Nagycsaládosok egyesülete: főként lakásvásárláshoz használják fel a babaváró kölcsönt
Elsősorban lakásvásárlásnál használják fel a családok a babaváró kölcsönt, ami a harmadik gyermek megszületése után teljesen támogatássá válik. Részletek »
Több mint 5 milliárd euró értékű magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon
Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon. Részletek »
Indított az ingatlanpiac az új évtizedben
A 2020-as év januárjában a kereslet és az adásvételek száma a tendenciának megfelelően alacsony volt. De milyen változásokkal indított az ingatlanpiac? Részletek »
Nyugati tégla vagy keleti panel?
A 2016-os évtől az egekbe szöktek a lakásárak, 2019-ben azonban visszaesés és stagnálás volt megfigyelhető - derül ki a Duna House adataiból. Részletek »