Eladó vendéglátó egység Kéty, 7.950.000 Ft, 140 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Ár:
7.950.000 Ft
Méret:
140 négyzetméter
Azonosító:
9439682
Irodai azonosító:
m123208
Cím:
Fő utca
Ingatlan állapota:
felújítandó
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Tolna megye, Kétyen eladó vegyes falazatú üzemben lévő vendéglátóegység. Benne vendégtér, mosdók, tárolók, raktárak, öltözők és egy konyha. Fűtését gáz-konvektor szolgálja. 80 nm-es fogadó része sok vendégnek tud helyet biztosítani, akár rendezvények lebonyolítására is. Az üzlet fő utcán helyezkedik el, így az átmenő forgalomból is adódnak fogyasztó vendégek. Tartozik hozzá egy saját parkoló az épület hátsó felénél, jelenleg külön helyrajzi számon szerepel, de az irányár azt a területet is tartalmazza, illetve az üzlet teljes felszereltségét. Ajánlom vállalkozni vágyók figyelmébe. Hitel igénye esetén állok szíves segítségére.
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »
Már igényelhető a falusi CSOK
A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető. Részletek »
Kedvezőbbek lettek a közjegyzői díjak
A nagycsaládosokat, a lakásvásárlókat, az időseket és a fiatalokat is kedvezően érinti a július elsején hatályba lépett új közjegyzői díjrendelet. Részletek »
Igen, a babaváró hitellel kiváltható más hitel is
A babavárót önerőként be lehet számítani a lakáshitel felvételbe, és várhatóan nem korlátozzák, hogy a babaváró hitellel más kölcsönt kiváltsanak az ügyfelek. Részletek »