Eladó vendéglátó egység Mezőhegyes, 56.200.000 Ft, 620 négyzetméter

VISSZAHÍVÁST KÉREK
EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
Szeged, Bécsi körút 18.
+36-62-323-898
Ár:
56.200.000 Ft
Méret:
620 négyzetméter
Azonosító:
9864291
Irodai azonosító:
m157804
Cím:
belterület
Ingatlan állapota:
leírás
egyéb
Békés megyében, Mezőhegyesen, egy tégla falazatú, hőszigetelt, 620 m2 alapterületű, kereskedelmi, és ipari célra is hasznosítható ingatlant kínálok eladásra. A telek területe 4012 m2. Az ingatlan 2012-ben lett felújítva. A felújítás során a külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a külső homlokzat hőszigetelve lett és nemes vakolattal lett bevonva, a fűtés is korszerűsítve lett. Az üzlettér 293 m2 alapterületű, melyhez targoncázható, 112 m2 alapterületű raktár tartozik. Az épületben további 215 m2 alapterületen, közlekedő, irodák, öltözők, étkező, fürdő és mosdó helyiségek, valamint kazánház található. Az ingatlan fűtése turbós gázkazánról cirkó fűtés, radiátoros hő leadással, az üzlettér pedig mennyezeti hő légbefúvásos fűtésű. Az udvar térburkolattal ellátott, melyen a gépjárművel érkezők parkolása megoldott. Az ingatlan jelenleg gazdaboltként működik. Kiváló állapotú ingatlan többirányú hasznosítási lehetőség. A feltüntetett irányár az ÁFÁ-t nem tartalmazza. Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az ingatlan megvásárlásához kedvező feltételű, akár FIX kamatozású, hitel is igényelhető, melynek intézéséhez ingyenes segítség áll a leendő vásárlók rendelkezésére. Az OTP Ingatlanpont eladó és kiadó ingatlanokat keres, magyar és külföldi ügyfelei részére, teljes körű pénzügyi ügyintézéssel!
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Koronavírus - Otthon Centrum: az első negyedévben éves összevetésben csökkent az induló projektek száma
A koronavírus hatásai már érezhetőek az ingatlanpiacon, ezt támasztja alá, hogy Budapesten idén az első negyedévben 27 új projekt indult el. Részletek »
Koronavírus hatása az ingatlanpiacra
A koronavírus megjelenése az emberek mindennapjai mellett a gazdaságra is hatással van, mutatjuk mit várhatunk a magyarországi ingatlanpiactól. Részletek »
Lakás kontra családi ház
A lakás kontra ház vita megoldása mindig az adott személytől függ, így összeszedtünk néhány érvet, amely alapján eldöntheti, melyik is az igazán Önnek való. Részletek »
Melyek a legélhetőbb régiók?
A KSH adatai alapján összeállítottuk, melyek az ország legélhetőbb területei, és azt is megmutatjuk mik a pozitívumok és a negatívumok az egyes régiók esetén. Részletek »