Leírás

Miskolc belvárosában kiváló helyen a történelmi jelentőségű Kis avason, összesen 660 nm-es, homokkőből épült, cserépfedéses, 4 bejárattal rendelkező, 13 helyiségből álló, XVI. századi műemlék épület+ két ágú pincerendszerrel eladó.

Az épület összközműves, exkluzív középkori kialakítású, színes ólomüveg ablakokkal, fekete gránit padlóval, már a XVI. századtól vendéglátó célokat szolgált híres borkereskedő pincéjeként, a jelenlegi tulajdonosa pedig a 60-as évektől üzemelteti sikeresen, kitűnő üzleti eredménnyel.

Fűtését 2 db gáz cirkó kazán biztosítja, a hő leadását a pincében meleg levegő keringetés a többi szinten pedig radiátorok biztosítják.

Az étterem 50, a söröző 70, a pince borozó pedig 100 fő kiszolgálására biztosít elegendő helyet, így a teljes étterem és Söröző összesen 220 fő befogadására alkalmas. Az étterem a mai kornak megfelelő rozsdamentes konyhatechnikai eszközökkel, és étellifttel felszerelt, mely biztosítja az ételek gyorsan és magas minőségben való elkészítését, felszolgálását. Mind az étteremben, mind a sörözőben a vendégtér egyedi fa bútorokkal bútorozott.

Utolsó felújítások 2016:

Homlokzat renoválás, konyha berendezések/gépek cseréje, hőcserélős szellőzőberendezés beszerelése, klíma beépítésHelyiséglista:

- pince (borozó) 245 m2

- földszint (söröző) 125 m2

- emelet (étterem/konyha) 125 m2

- tetőtér (kiszolgáló helyiségek): 165 m2Ir.ár : 89 M.További részletekért kérem, hogy keressen a megadott elérhetőségeim valamelyikén!

Vendéglátó egység részletei

Ár: 89.000.000 Ft
Méret: 660 Négyzetméter
Azonosító: 9976124
Irodai azonosító: 4093
Cím: Kisavas
Városrész: Belváros
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: Étterem
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek: 1 szint
Tulajdonviszony: Tulajdonjog
Helyiségek: 13

Egyéb jellemzők

  • Berendezés
  • Főző konyha

Térkép