Eladó vendéglátó egység Nagykarácsony, 9.700.000 Ft, 178 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Somogyi György
OTP Ingpont Székesfehérvár
Somogyi György
+36-303529784
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Trend Ingatlan
Trend Ingatlan
Dunaújváros, Dózsa Győrgy út 52.
+36-70-387-0291
Ár:
9.700.000 Ft
Méret:
178 négyzetméter
Azonosító:
9878782
Irodai azonosító:
m158631
Jelleg:
egyéb
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan állapota:
átlagos
Szintek:
földszintes
Elhelyezkedés:
utcafronti
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Fejér megye, Nagykarácsony, frekventált helyen eladó egy bejáratott vendéglátó egység. A több helységből álló épület kulturális és egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A vendéglátás céljára kialakított 108 nm-es üzlettér, valamint a hozzátartozó raktár öltöző, zuhanyzó, illetve a vendégek részére biztosított női, ffi. illemhelyiségek még további 70 nm-es alapterületen helyezkednek el. Az épület alatti pincében jó raktározási lehetőség van az italok részére. Az üzlet előtti teraszos kiülés lehetősége biztosított. Profilváltás esetén nagyobb üzletlánc, bevásárlóközpont kialakítható benne. Központi fekvésénél fogva bármilyen tevékenység esetén népszerűvé tud válni. Könnyen megközelíthető - szinte ki sem lehet kerülni -, buszmegálló, polgármesteri hivatal, posta közvetlen közelben található. Lehetőség van arra, hogy az ingatlanon belül egy lakrész - kb. 50 nm - kialakítható. Az eladási árba dunaújvárosi lakás beszámítása lehetséges. Ügyfeleinknek kedvezményes hitel ügyintézésben tudunk segíteni.
Berendezés:
van
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Nagycsaládosok egyesülete: főként lakásvásárláshoz használják fel a babaváró kölcsönt
Elsősorban lakásvásárlásnál használják fel a családok a babaváró kölcsönt, ami a harmadik gyermek megszületése után teljesen támogatássá válik. Részletek »
Több mint 5 milliárd euró értékű magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon
Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon. Részletek »
Indított az ingatlanpiac az új évtizedben
A 2020-as év januárjában a kereslet és az adásvételek száma a tendenciának megfelelően alacsony volt. De milyen változásokkal indított az ingatlanpiac? Részletek »
Nyugati tégla vagy keleti panel?
A 2016-os évtől az egekbe szöktek a lakásárak, 2019-ben azonban visszaesés és stagnálás volt megfigyelhető - derül ki a Duna House adataiból. Részletek »