Eladó vendéglátó egység Somlójenő, 300.000.000 Ft, 250 négyzetméter

VISSZAHÍVÁST KÉREK
EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
CasaNetwork Veszprém
CasaNetwork Veszprém
Veszprém, Ady Endre u. 7/c. Fsz/2.
+36 88 410-811
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ár:
300.000.000 Ft
Méret:
250 négyzetméter
Azonosító:
9101834
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan állapota:
átlagos
Szintek:
1 szint
leírás
egyéb
Veszprém megye, Somlójenő külterületén, az E66-os nemzetközi jelzésű főútvonal mentén, a Somló hegy lábánál, saját lejárattal a főútról, eladó egy közel 2000 m2-es telken lévő, jelenleg is jól működő étterem és panzió, teljes berendezéssel. Magyarország legkisebb történelmi borvidékének tövében, a Budapestet Szombathellyel összekötő Ausztriába vezető főútvonal adta lehetőségekkel. Az átmenő forgalomnak köszönhetően visszatérő külföldi és magyar vendégkörrel. Az étterem és a hozzá tartozó szobák, fürdőszobák, és rendezvényterem kiváló lehetőséget, jó megélhetést biztosít azoknak akik nagyban, és hosszútávra gondolkodnak. Az ingatlannak saját lejárata van a főútvonalról, ezért alkalmas lehet benzinkút, vagy akár kemping létesítésére is. A település környezetében Eu-s pénzekből milliárdos fejlesztések kezdődtek. Pálinka főzde: 500 m-re, Pezsgőpalackozó+ wellness: 500 m-re, neves pincészetek az ingatlan közvetlen vonzáskörzetében, mind-mind megtalálhatók. Ezek vendégköre állandó vendége a panziónak. Az ingatlan tehermentes, és üzemeltetése folyamatos. Új tulajdonosának semmit nem kell hoznia, a teljes berendezéssel számolhat. Csodás környezetben, fantasztikus panorámával, a Somló hegy lábánál, most egy páratlan lehetőséget talált. Az ingatlan közel 20 éve épült. A pince szinten egy rendezvény teremmel, ahol esküvőket, banketteket, céges rendezvényeket lehet lebonyolítani. Az étterem szintjén női- férfimosdó, öltöző, tároló, iroda, a konyha mellett fekete fehér- mosogató, hús előkészítő, zöldség raktár, és iroda is található. Az ide érkező vendégek minden igényt kielégítő vendéglátásban részesülhetnek. Az emeleti szobákhoz külön fürdőszobák tartoznak. A vendéglátó egység azonnal átvehető!
(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Koronavírus - Otthon Centrum: az első negyedévben éves összevetésben csökkent az induló projektek száma
A koronavírus hatásai már érezhetőek az ingatlanpiacon, ezt támasztja alá, hogy Budapesten idén az első negyedévben 27 új projekt indult el. Részletek »
Koronavírus hatása az ingatlanpiacra
A koronavírus megjelenése az emberek mindennapjai mellett a gazdaságra is hatással van, mutatjuk mit várhatunk a magyarországi ingatlanpiactól. Részletek »
Lakás kontra családi ház
A lakás kontra ház vita megoldása mindig az adott személytől függ, így összeszedtünk néhány érvet, amely alapján eldöntheti, melyik is az igazán Önnek való. Részletek »
Melyek a legélhetőbb régiók?
A KSH adatai alapján összeállítottuk, melyek az ország legélhetőbb területei, és azt is megmutatjuk mik a pozitívumok és a negatívumok az egyes régiók esetén. Részletek »