Eladó vendéglátó egység Székesfehérvár 110 000 000 Ft

Leírás

Ip-001686. Székesfehérvár központjában, a Kégl Gy. utcában 465m2 összalapterületű, háromszintes jó állapotú önálló épület eladó!

Az ingatlan a városközponthoz közel, könnyen megközelíthető helyen, két éve teljes hosszában felújított utcában található. Jó láthatósággal és reklámértékkel rendelkezik. A riasztóval ellátott épület két bejárat felől is megközelíthető, udvarában egy autó kényelmesen elfér, illetve további egy autónak garázs is helyet tud biztosítani. A földszinti terasszal együtt a vendéglátóegység cca. 200 fő befogadására alkalmas.
Megegyezés szerint, konyhai gépekkel együtt is.

épület elosztása:
‣ földszint: 312m2
‣ emelet: 107m2
‣ tetőtér: 46m2
telekterület: 467m2

Az épület földszintjén vendégtér, konyha, raktárak, női férfi mosdó és szociális blokkok, az emeleten több tagolásban szintén vendégtér férfi-női mosdó és terasz található. A legfelső, tetőtéri szinten egy 46m2 alapterületű, két hálószobás lakrész került kialakításra. Az emelet és a tetőtér külön lépcsőházon keresztül is megközelíthető.

Az ingatlan eredeti funkcióját tekintve melegkonyhás vendéglátóegység, ugyanakkor alkalmas más jellegű, vegyes vagy többcélú hasznosításra is. Ideális lehet többek között önálló lakóegységek, lakások kialakítására, vállalkozás (vendéglátás, irodai / kereskedelmi tevékenység) és otthon egy helyen történő kialakítására vagy többgenerációs családi ház céljára.

Ingatlanbemutató videó: https://youtu.be/DjleQvjt_2U

Eladási ár: 110 M Ft (nem áfás)Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Vendéglátó egység részletei

Ár: 110.000.000 Ft
Méret: 465 Négyzetméter
Azonosító: 10492636
Irodai azonosító: 319864
Cím: Kégl Gy. utca
Ingatlan állapota:
Elhelyezkedés: Utcafronti

Egyéb jellemzők

  • Parkoló

Térkép