Eladó vendéglátó egység Tamási, 89.000.000 Ft, 648 négyzetméter

VISSZAHÍVÁST KÉREK
EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Dynamic Ingatlan Iroda
Dynamic Ingatlan Iroda
Tamási, Garay u.6.
+36-20-967-72-15
OTPIP Siófok
OTPIP Siófok
Siófok, Fő utca 83.
+36-84-568-426
LidoHome Siófok
LidoHome Siófok
Siófok, Fő u. 162.
+36 70 949-6414
Ár:
89.000.000 Ft
Méret:
648 négyzetméter
Azonosító:
9899062
Irodai azonosító:
m156545
Cím:
Városközpont
Ingatlan állapota:
felújítandó
leírás
egyéb
Eladásra kínálunk Tamásiban egy 648 m2-es többszintes üzlethelyiséget. Az ingatlan a település közvetlen központjában, forgalmas helyen található. Az ingatlan korábban bankfiókként üzemelt több szinten. Pince, földszint, 2 emelet és tetőtér kialakítású. Utcaszinten alkalmas lehet egy külön bejáratú 80 m2-es üzlethelyiség kialakítására, ehhez külön lépcsőházon keresztül kapcsolható egy szintén 80 m2-es emeleti eladótér. Az emeleti szinteken akár társasházi lakások is kialakíthatók úgy, hogy az adott szintek külön lépcsőházról elérhetők. Az épületben lift is működik, a pincétől az első emeletig. Az osztatlan közös telken felszíni parkolók találhatók. Az ár nettó + ÁFA terheli! Bővebb információért keressen telefonon!
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Koronavírus - Otthon Centrum: az első negyedévben éves összevetésben csökkent az induló projektek száma
A koronavírus hatásai már érezhetőek az ingatlanpiacon, ezt támasztja alá, hogy Budapesten idén az első negyedévben 27 új projekt indult el. Részletek »
Koronavírus hatása az ingatlanpiacra
A koronavírus megjelenése az emberek mindennapjai mellett a gazdaságra is hatással van, mutatjuk mit várhatunk a magyarországi ingatlanpiactól. Részletek »
Lakás kontra családi ház
A lakás kontra ház vita megoldása mindig az adott személytől függ, így összeszedtünk néhány érvet, amely alapján eldöntheti, melyik is az igazán Önnek való. Részletek »
Melyek a legélhetőbb régiók?
A KSH adatai alapján összeállítottuk, melyek az ország legélhetőbb területei, és azt is megmutatjuk mik a pozitívumok és a negatívumok az egyes régiók esetén. Részletek »