Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2022. április 14.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2022.04.13

Hogy "tűnt el" 100 milliárd forint?

Hiába kapott még 100 milliárd Ft-ot a Zöld Hitel, úgy tűnik, már elfogyott a pénz - ami annyira nem is meglepő, ha jobban megvizsgáljuk az új kiírást...
Elolvasom
2022.04.12

Mindenki nyugodjon meg: nincs lufi

Bár sokakat kísért a világot évekig negatívan befolyásoló 2008-as amerikai ingatlanlufi emléke, most minden szakértő egyetért abban, hogy nem kell aggódni.
Elolvasom
2022.04.13

Nem kell temetni az ingatlanpiacot

A Duna House felmérése szerint még bőven van hova fejlődnie a hazai ingatlanpiacnak.
Elolvasom
2022.04.11

Egyre több a kereskedelmi ingatlan hazánkban

Tavaly 6%-kal nőtt a kereskedelmi ingatlanok piaca, de az idei év még nagyon bizonytalan az ukrajnai háború miatt a Colliers szerint a régiónkban.
Elolvasom
2022.04.11

Csak pár nap kell, és elkel

A Duna House felmérése szerint annyira magas a kereslet a panelok iránt a fővárosban, hogy legfeljebb 3 hónap alatt mindegyik gazdára talál.
Elolvasom
További cikkeink
Ingatlanvásárláskor és eladáskor milyen plusz költségekre számítsunk?
Meghosszabbították a Zöld Hitelt, tovább tarolhat
A fánk-hatás már hangsúlyos
Rekorder márciust zárt az ingatlanpiac
Újra kapós lesz a belváros
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) [email protected] e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: [email protected], postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.