Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2022. június 1.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2022.05.24

Luxus a város szívében

Nem csak irodák, lakások is helyet kaptak a Szervita Square Buildingben. A Szervita Residences 20 lakásának tulajdonosait méltán irigyelheti bárki.
Elolvasom
2022.05.23

Barkács napelem - már nem vágyálom

Van műszaki érzéke, és nem akar folyton a szakemberre várni? Reméljük nemsoká nálunk is megjelenik a mini naperőmű, amit bárki összeszerelhet az otthonában.
Elolvasom
2022.05.23

Okosparkolás könnyíti meg az életünket

Mától több fővárosi P+R parkolóban parkolócédula és automata használata nélkül lehet már parkolni. A héten még ingyenes, érdemes tesztelni!
Elolvasom
2022.05.23

Mi hajtja felfelé az albérletárakat?

Az infláció és a megnövekedett kereslet mellett vidéken már más probléma is van: a fővárosi befektetők.
Elolvasom
2022.05.20

A lakhatási válság elkerülhető?

A lakhatási válság igenis elkerülhető egy unortodox megoldással, amit az USA-ban találtak ki. Ez pedig a szuper feltunningolt mobilház.
Elolvasom
További cikkeink
Az új lakások csak drágábbak lesznek
Erkély, te drága!
Sokkolóan drága albérletek várnak az egyetemistákra
Tavaly szárnyalás, idén landolás?
Fogynak a lakást vásárlók?
Lesz-e összeomlás?
Három új raktárcsarnok születik
Szűk 10%-ot lehet alkudni egy ház árából
Nem irtja? Megjárhatja!
Bővül, szépül a hazai irodapiac
A parkolóhely az új üdvöske
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) [email protected] e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: [email protected], postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.