Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2022. július 22.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2022.07.19

Amikor az albérlet szaunává változik

Az albérlet megadja azt a szabadságot, hogy bármikor bárhova elmehetünk könnyedén. Viszont van, amiről nem biztos, hogy magunk dönthetünk... pl. a légkondi.
Elolvasom
2022.07.12

Így hűtse le a házát nyáron

Mindenki tökéletes házra vágyik. De mit tegyünk, ha az álomotthonról kiderül, hogy mégis vannak hibái?
Elolvasom
2022.07.04

5+1 tipp, hogy elviselhetőbb legyen a meleg

A nyarak érezhetően egyre melegebbek. Mutatunk pár tippet, hogyan tehetjük könnyebben elviselhetővé a füllesztően meleg napokat.
Elolvasom
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) [email protected] e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: [email protected], postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.