Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2022. szeptember 1.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2022.08.30

A lakástulajdonosok nyertek

A tisztességtelen, egyoldalú szerződésmódosítások kora úgy tűnik, lejárt az építőiparban. A lakástulajdonosok nyerték a pert az építtetővel szemben.
Elolvasom
2022.08.29

Jól halad a LogiCube

Az új logisztikai park raktár- és irodaterületeket biztosít majd kis- és középvállalkozások számára.
Elolvasom
2022.08.29

A kínaiak a fővárost szeretik

A Duna House felmérése szerint visszatérnek a külföldi befektetők a magyarországi ingatlanpiacra - Budapesten a legtöbben a kínaiak vannak.
Elolvasom
2022.08.24

Ami tönkrevág: a CSOK-büntetés

A CSOK visszafizetés menete sokáig nem foglalkoztatja az embereket, hiszen vissza nem térítendő támogatásról van szó… azonban van, akit komoly veszély fenyeget.
Elolvasom
2022.08.22

Újabb lakópark születik a IX. kerületben

Már ősztől megvásárolhatóak a vadonatúj Cordia Woodland lakópark lakásai, amik nem csak modernek lesznek, de a környezetük is vonzó lesz.
Elolvasom
További cikkeink
Csökkenésre lehet számítani
Jól járt, aki tavaly lépett meg a fővárosból
Stratégiai csomópont épül a 12. kerületben
A Tisza-tó lemossa a Balatont?
A NAV óva int
Újabb akadály az építkezések előtt
Az építőipar megmentője
Zárja ki a kinti hőmérsékletet!
Passzív ház: menekülés a jövőbe
Gyengélkedik az építőipar
Mégsem kellenek új lakások?
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) [email protected] e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: [email protected], postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.