Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2022. szeptember 14.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2022.09.13

Őszre átrendeződik a piac?

A nyári forgalom gyengébb volt, mint tavaly, de ennek ellenére augusztusban bővült az ingatlanpiac a Duna House elemzése szerint.
Elolvasom
2022.09.13

Ősszel változik a szabályozás

Idén ősszel új szabályozás fog életbe lépni annak érdekében, hogy csökkentsék az építőipar környezetre gyakorolt káros hatásait.
Elolvasom
2022.09.13

Nem akar kidurranni a lufi

Bár sokan arra számítottak, hogy idén már csökkenni fognak az ingatlanárak, ez még véletlenül sem akar bekövetkezni...sőt!
Elolvasom
2022.09.12

Negyedével nőttek az árak vidéken is

A megyei jogú városokban egy év alatt 24,2%-kal nőtt az ára az új építésű ingatlanoknak az Otthon Centrum felmérése szerint.
Elolvasom
2022.09.12

Nő a feszültség a bérleti piacon

A fővárosban tovább nyílt az árolló a bérlői és a bérbeadói oldal között, ami hosszútávon mindkét fél számára komoly nehézséget fog okozni.
Elolvasom
További cikkeink
Augusztusban ralizott a piac
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) [email protected] e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: [email protected], postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.