Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2022. szeptember 15.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2022.09.15

Így kaphatunk gyorsabban jegyzői igazolást

A jegyzői hivataloknak még nincs kidolgozott ügymenetük a többgenerációs házak igazolásának kiadására, ezért érdemes felkészültnek lenni.
Elolvasom
2022.09.14

Kész a Budapest Szolár Térkép

Elkészült a Budapest Szolár Térkép alkalmazás, ami minden budapesti épület esetében megmutatja, hogy a tető mekkora része alkalmas a napenergia hasznosítására.
Elolvasom
2022.09.14

Épül a Park West 3

Újabb újépítésű lakásokkal gazdagodik a fővárosi kínálat hála a Park West lakófejlesztési projektnek.
Elolvasom
2022.09.14

Többgenerációs ház, olcsóbb gáz

A többgenerációs családi házban élő családok is rezsicsökkentett áron kaphatnak gázt - csak igényelni kell.
Elolvasom
2022.09.14

Még nincs rezsipánik

A pandémia okozta házvásárlási láz kezd alábbhagyni köszönhetően az energiaárak markáns növekedésének.
Elolvasom
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) [email protected] e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: [email protected], postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.