Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2023. október 1.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2023.09.28

Duna House: egyre keresettebbek a luxuslakások

Az előző évekhez képest mind a használt, mind az újépítésű ingatlanok iránt enyhült az érdeklődés, ami miatt a keresleti piac ismét kínálativá vált.
Elolvasom
2023.09.26

Nem vesztettek népszerűségükből a minilakások

A kislakásokra különlegességük és egyediségük miatt fordítanak kiemelt figyelmet a vásárlók és a szakemberek.
Elolvasom
2023.09.25

Enyhülő kereslet a fővárosi újépítésű lakáspiacon

Egy átlagos újépítésű ingatlan Budapesten több mint 90 millió forintba került, ami egy év alatt 10 millió forintos növekedést jelent.
Elolvasom
2023.09.25

Erre figyeljen falusi csok igényléskor

Duna House: az állami támogatások módosítása miatt
Elolvasom
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) pelda@ingatlanok.hu e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: leiratkozas@marcopolo.hu, postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.