Feliratkozás
Amennyiben levelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!
Hírmondó - 2023. október 14.
Kedves Feliratkozónk!

Olvassa el az Ingatlanok.hu legfrissebb cikkeit, melyek az ingatlanok világából hozzák el a legújabb piaci híreket, ötleteket, trendeket és érdekességeket.
2023.10.09

Duna House: a nagyobb ingatlan lett a vevők legfontosabb célja

Az adásvételi adatok alapján ma leginkább az készteti ingatlanvásárlásra a vevőket, hogy nagyobb házba vagy lakásba költözhessenek.
Elolvasom
2023.10.06

Otthon Centrum: vidéken már csökkennek az albérletárak

A fővárosban is lassul a drágulás üteme - közölte az MTI-vel pénteken az Otthon Centrum.
Elolvasom
2023.10.06

Új napelempályázat indul

Január 1-től a háztartási méretű kiserőművek betáplálási korlátozása is feloldásra kerül az ország nagy részén.
Elolvasom
2023.10.05

Az országos ingatlankínálat alig 4 százaléka rendelkezik napelemmel

Közöttük az ingatlanok csaknem fele 100 millió forint alatti, 8 százalékuk pedig már 50 millió forint alatti összegből is megvásárolható.
Elolvasom
2023.10.03

Duna House: stagnált az ingatlanpiac szeptemberben

Az előző hónapokban tapasztalt trendforduló után szinten maradt az ingatlanpiac szeptemberben - áll a Duna House hétfőn közzétett elemzésében.
Elolvasom
A magyarországi ingatlanpiac egyik legnagyobb portfóliója
Ezt a levelet azért kapja a(z) pelda@ingatlanok.hu e-mail címre, mert feliratkozott a hírlevél értesítésre a(z) ingatlanok.hu oldalon. Az adatkezelésről szóló részletes adatkezelési tájékoztató elérhető a weboldalon. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Ingatlancsoport Kft.) használja fel a tájékoztatóban foglaltak szerint. A vonatkozó tájékoztatók a(z) ingatlanok.hu oldalon elérhetőek. Az adatkezelés megtiltható, az erre vonatkozó nyilatkozatot az adatkezelő által megbízott adatfeldolgozóhoz kell eljuttatni (Marco Polo Magyarország Kft., e-mailben: leiratkozas@marcopolo.hu, postai úton: 1042 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.).
A(z) ingatlanok.hu oldal adatkezelési tájékoztatóját itt megtekintheti. A(z) ingatlanok.hu hírlevélről való leiratkozást itt megteheti.