Kiadó iroda/üzlethelyiség Pécs 1 350 000 Ft

Leírás

Pécs-Belvárosának központi részén, felújított irodahelyiségek kiadóak.

Különböző méretű helyiségek vannak, 20 m2-től 500 m2-ig lehet választani. Igény esetén egyedileg kialakíthatóak, berendezhetőek a terek. Az irodák nagy része már ki van adva, kérem jelezze igényét.

Az irodák három kategóriába vannak sorolva (BASIC, PRO, PRÉMIUM), melyek között a különbség az anyaghasználatban, kialakításban és a berendezésben van.

Szolgáltatások:
- Légkondicionált helyiségek, sorompóval elkerített parkoló, recepciószolgálat, takarítás (opcionálisan a bérelt irodát is), bérelhető konferencia termek, székhely-szolgáltatás, szintenkénti teakonyha, igény szerint teljeskörű bútorozás.

Műszaki jellemzők:
- Iroda terület 3400 nm, belmagasság 2,65-3,5 m-ig, hűtő-fűtő rendszer, elektronikus/kártyás beléptető rendszer, központi biztonsági kamera rendszer, légkondicionálás, tűzvédelmi rendszer, WIFI szolgáltatás.

Az irodaház közvetlen közelében található posta, bevásárlóközpont, éttermek, szállodák, vasútállomás, buszmegállók, parkok és Pécs főtere is.

Bérleti időszak: 12 hó időtartam.
Kaució: 2 havi bérleti díj.
Bérleti díj + üzemeltetési díj összesen:
- BASIC kategória esetén: 4.500Ft + ÁFA/nm/hó.
- PRO és PRÉMIUM kategória esetén: Az ár az átalakítás mértékétől függ, ezeknek a kategóriáknak az ára egyedi megállapodás kérdése.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 1 350 000 Ft/hónap
Méret: 514 négyzetméter
Azonosító: 11137252
Irodai azonosító: 344561
Cím: Különböző méretű irodák
Emelet: 1. emelet
Jelleg: iroda
Elhelyezkedés: Irodaházban

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Lift
  • Parkoló

Térkép